FoodFriends

Servitör skjuten i Paris, gästen fick vänta för länge!

I helgen kom det hemska nyheter från Paris där en servitör har blivit skjuten på grund av långsam service. Ja tro det eller ej så har alltså en anställd på en pizzeria i utkanten av Paris blivit skjuten så illa att han senare avled.

Gästen i fråga hade beställt en sandwich enligt vittnen. Han tyckte att han fick vänta orimligt länge så han sköt servitören i axeln. Servitörens kollegor ringde genast polisen. Försök att återuppliva mannen gjordes men utan lyckade resultat och han dog på plats.

Enligt vittnen skall skytten tappat tålamodet och blivit mycket arg när hans smörgås inte serverades snabbt nog. Skytten flydde från platsen och är fortfarande på fri fot. Polisen har öppnat en utredning för mord.
Området där pizzerian ligger heter Noisy-le-Grand och är en förort till Paris, där är invånarna mycket chockade. Enligt uppgifter är restaurangen ett lugnt ställe som bara haft öppet några månader. Däremot så är Noisy-le-Grand på senare tid känt för att ha hög kriminalitet med bland annat langning av droger och berusade personer bland allmänheten.

 

French waiter shot dead for being “too slow with sandwich“, say witnesses. theGuardian.com

Marcus Tenggren

Redaktör

Följ oss

Var inte blyg, följ oss i sociala medier. Vi älskar att möta nya människor!