FoodFriends

Agentur tar över La Collines lokaler

För en månad sedan gick Brasserie La Colline ut på Instagram med att de stänger med texten ”Alla vi på Colline vill tacka för två fantastiska år, tack alla ni som gjort dem så minnesvärda! Vi hade önskat att det blivit längre men ibland är underbart kort”. 

Lokalen är väldigt fin och vi vet att många har spekulerat i vad som ska hända vid Södermalms portar högst uppe på Götgatsbacken. Nu står det klart att Salomonsson Agency, Nordens största agentur för manusförfattare, regissörer, och kompositörer kommer ta över lokalerna och öppna brasserie i början på nästan år.

Till hjälp med storsatsningen har de tagit krogprofilen och välrenommerade Kenneth Hallström som har drivit många framgångsrika restauranger bland annat Lydmar, Ett Hem och Broms.

– Att få jobba med ett proffs som Kenneth Hallström känns fantastiskt. Han har gedigen erfarenhet av att skapa en hemtrevlig och inbjudande atmosfär där både gäster och personal trivs. Vi som agentur kommer att investera själ och hjärta i restaurangen där litteratur, musik, konst och film blir naturliga inslag, säger Julia Angelin, vd, Salomonsson Agency till RS och FASTFOOD.

Kenneth som blir vd verkar positiv och ser fram emot nyöppningen i januari men är ännu hemlighetsfull och säger att koncept och personal kommer presenteras närmare nyöppningen.

Marcus Tenggren

Redaktör

Följ oss

Var inte blyg, följ oss i sociala medier. Vi älskar att möta nya människor!