FoodFriends

Webbplatsannonsering

FoodFriends är restaurangbranschens största nätverk. Genom att annonsera på vår nyhetssajt når du inte bara Svergies största nätverk för restaurangpersonal utan alla som är intresserade av restaurangbranschen.

Vår sajt besöks av tusentals professionella inom besöksnäringen varje vecka såväl beslutsfattare som entrepenörer och anställda. Med vår bakgrund från restauranggolvet skapar vi trovärdigt innehåll som engagerar och inspirerar restaurangsverige.

ANNONSERA PÅ WEBBEN

Annonsera i Nyhetsbrev

Med vårt nyhetsbrev når du restaurangpersonalen direkt. Varannan vecka sätter vi ihop en mix av det mest relevanta innehållet för de som lever och verkar i vår bransch. Vi väljer ut nyöppningar, kommande och stänger, blandat med intressanta människor, internationella nyheter och podcasts.

Som annonsör blir du en del av vårt exklusiva och riktade innehåll, specialanpassat efter vår målgrupp. Kanske vill du skriva en egen artikel eller synas med ditt erbjudande som banner eller rektangel eller halvsida. Du väljer själv hur många veckor du vill vara med, och om du vill kombinera med sociala medier eller web.

ANNONSERA I NYHETSBREVET

Hur vill du synas?

Vi värdesätter ett nära samarbete med våra partners och kunder. Det viktigaste för oss är att fortsätta skapa det innehåll som efterfrågas och uppskattas av vår målgrupp. Tillsammans med dig som kund kommer vi göra allt för att lyckas med det. Om ni har egna tankar och idéer om hur ni vill synas hos FoodFriends vill vi gärna höra mer. Kontakta oss så pratar vi vidare!

KONTAKTA OSS

Följ oss

Var inte blyg, följ oss i sociala medier. Vi älskar att möta nya människor!