FoodFriends

Besök Nordens största café- & fastfoodmässa!

Bli först med att se 2020 års trender, mässerbjudanden och nyheter. Mässan samlar fastood-, café- och restaurangbranschens ledande och lokala leverantörer på Malmömässan 29-30 januari.

 

Nytt scenkoncept “I Pauls Soffa”

Ta plats i publiken och inspireras på trendspaning ”I Pauls soffa”. Här intervjuas de hetaste branschprofilerna kring olika teman som trendar inför det kommande året. Lyssna till spännande samtal där proffsen delar med sig av sina kunskaper när det kommer till Functional foods, Green, Upplevelser, Taste the future, Tech och Plant based.  6 av branschens allra bästa och mest färgstarka personligheter är inbjudna för att berätta vad de tycker.

Live-Köket

Efter ett trevligt samtal ”I Soffan” tar Paul Svensson med gästerna till mässans Live-Kök där deras färdigheter sätts på prov för öppen ridå. Här kan du samla direkt användbar best practice när kockeliten intar köket- och får möjlighet att komma riktigt nära – dofta, se, känn, smaka och lyssna till de senaste trenderna inför 2020.

Loungen

Då Paul Svensson inte intar ”soffan” som moderator kommer ytan att användas som Lounge. Loungens yta blir då en plats att mötas på för utställare och besökare, ta en kaffe och vila benen. Ett antal intressanta gäster håller dessutom egna inspirerande programpunkter under tiden och delar med sig av sina erfarenheter. Ett scenområde utan moderator. Passa på att vila fötterna!

Vänligen observera! Mässan är endast till för de som aktivt jobbar inom branschen. Fastfood & Café/ Restaurangexpo är en ren fackmässa och endast öppen för representanter från näringslivet och offentliga sektorn. Legitimation kan krävas tillsammans med visitkort i entrén. Åldersgräns 18 år.

Sofie

Redaktör

Följ oss

Var inte blyg, följ oss i sociala medier. Vi älskar att möta nya människor!