Bockholmengruppens nya helglåda – FoodFriends

Text Here

Info

Sofie April 30, 2020 No Comments

Bockholmengruppens nya helglåda

För alla som måste sitta ensamma hemma på helgen, eller för alla som vill unna sig extra god mat, finns nu Bockholmengruppens helglåda för endast 295 kronor. Beställningar tas emot från en person och utkörning sker mot en avgift på 40 kronor till stora delar av Stockholms län.

”Bockholmengruppens kärna är att alla är välkomna, och ska kunna äta och dricka gott till ett bra pris. Hela samhället, och däri våra gäster, är påverkade av det rådande läget. Därför testade vi att göra en Påsklåda för de som inte hade möjlighet att fira med sin familj, eller för dem som inte ville gå och handla i butik. Gensvaret var enormt, och vi märkte att våra gäster uppskattade möjligheten att kunna ge bort prisvärda måltider och andra godsaker till äldre, nära och kära som satt isolerade. Det var också en hel del som köpte till sig själva. Så vi bestämde oss för att fortsätta. Känslan är att vi tack vare situationen hittat något som vi kan bygga vidare på”säger Peder Smith, VD Bockholmengruppen.

Innehållet till lådorna är i kvarterskrogstil och väljs ut med omsorg. Maten är portionsförpackad och färdiglagad där endast värmning behövs, detta då alla ska kunna få en god och ordentlig middag, oavsett ålder och matlagningskunskaper. Gästen ges även möjlighet att komplettera med utvalda godsaker från Bockholmengruppens leverantörer. Som en liten saluhall online.

Betaling görs med kort eller Swish och Bockholmegruppen själva tror att konceptet är här för att stanna.

Fakta:
Pris: 295:-/person för Helglådan, flertal tillvalspaket samt dryck går att beställa

Boka: http://bockholmengruppencatering.com/helgladan/

Betalning: Kort eller Swish

Sista bokningstid: Måndagar kl. 15.00 för leverans samma vecka

Hemleverans: Hemleverans sker mellan klockan 17.00 – 22.00 på torsdagar, samt 10.00 – 14.00 på fredagar (40 kr leveransavgift tillkommer).

Upphämtning: Mellan klockan 14.00 – 17.00 på torsdagar och fredagar på restaurangerna Nybrogatan 38, Meatballs for the People (Nytorgsgatan 30), Paraden Kvarterskrog (Valhallavägen 147) samt Österlånggatan 17