FoodFriends

CFG Gruppen tar över Flying Elk, Gaston och Corner Club

För lite drygt en vecka sedan kom nyheten att Frantzén Group gör sig av med The Flying Elk, Corner Club och Gaston. Sedan 2013 har den engelskinspirerade gastropuben The Flying Elk varit en populär mötesplats för mat och dryckesintresserade gourmander. Man har kammat hem priser som Dagens Nyheters Gulddraken, fått fina resultat med poängen 21/25 i Dagens Industri samt återkommande rekommendation i Guide Michelin.

Idag blev det officiellt att det är koncernen CFG, som driver flera andra restauranger i Stockholm, som kommer ta över de tre restaurangerna. Många har undrat vad som kommer hända med Den Flygande Älgen och idag bekräftade de att The Flying Elk fortsätter i samma anda.

Det är en ynnest och det känns fantastiskt att få fortsätta utveckla dessa fantastiska varumärken in i framtiden säger Koncernens VD, Josef Zaito som är glad för övertagande.

Han fortsätter och förklarar att de utvecklar en ny plan för vinbaren Gaston, Corner Club och “Älghjärtat”, som är alla en dal av CFG numera. Ny köksmästare på The Flying Elk är Björn Jeppsson tidigare Sous-Chef på TFE. Björn har även erfarenhet från minst sagt stabila arbetsgivare som Villa Källhagen, Pop House Hotell och Rolfs Kök.

Vi har ett fantastiskt arv att förvalta och ser med entusiasm fram emot att fortsätta utveckla samtliga enheter” säger Björn om framtiden.

Det är inte bara Björn som är entustiastik, utan även vi på FoodFriends är superspända på att se vad som komma skall. Det är även du kan jag tänka mig? Kör hårt!

Marcus Tenggren

Redaktör

Följ oss

Var inte blyg, följ oss i sociala medier. Vi älskar att möta nya människor!