FoodFriends

Dags för nytt jobb? Upptäck FoodFriends Karriär!

Har du haft en slitig sommar eller är du bara sugen på något nytt? Upptäck FoodFriends Karriär! Vår plattform är helt digital och till för alla medlemmar och samarbetspartners med lediga jobb i alla kategorier från hela Sverige. Dessutom är ansökningsprocessen enklare än någonsin, du söker jobbet med ett endaste klick via din profil i FoodFriends-appen.

Såhär funkar det

FoodFriends Karriär är en av våra medlemsförmåner och finns i FoodFriends-appen så ladda ner appen för att bli medlem om du inte redan är det. Vi finns till för alla som arbetar inom restaurangbranschen i Sverige. Uppdatera din profil med bild, info om dig själv samt arbetslivserfarenhet. Detta blir ditt CV som skickas direkt till rekryteraren för det jobb du vill söka. Innan ansökan går iväg finns chans att lämna personlig hälsning (som ett personligt brev) till varje jobb du söker.

Fördelar 

När du söker med din färdiga FoodFriends-profil slipper du skriva egna cv:n och personliga brev och sen maila din ansökan.Hantera alla dina ansökningar direkt i appen. Enklare kan det inte bli!

Vill du lägga upp ett ledigt jobb på FoodFriends Karriär?

Kontakta Sofie på sofie@foodfriends.com direkt, vi har flera olika alternativ. Hos oss kan du välja att sköta hela processen med text, bild och ansökningar via ett eget konto, eller så hjälper vi dig med hela eller delar av rekryteringen.

Sofie

Redaktör

Följ oss

Var inte blyg, följ oss i sociala medier. Vi älskar att möta nya människor!