Den årliga jullunchen till förmån för Stockholms hemlösa är igång - FoodFriends

Den årliga jullunchen till förmån för Stockholms hemlösa är igång

Varje jul arrangerar Stockholms Stadsmission tillsammans med Smaka på Stockholm en jullunch i Kungsträdgården men kända branschpersonligheter bakom grytorna till förmån för hemlösa i Stockholm mellan 11.00-14.00.

På plats finns till exempel Paul Svensson, Ulrika Brydling, Alexandra Zazzi, Sayan Isacsson och många fler. I år kommer Mathias Dahlgren, Frida Ronge och Martin Berg med goda vegetariska alternativ till skinkan! Mellan 12.00 och 13.00 bjuds det också på julstämning från scenen.

Ta med dina kollegor och kompisar och ät en härlig jullunch för en god sak – specialerbjudandet gå 1 betala för 2 gäller även i år. Alla ställer upp gratis med sin tid och överskottet går oavkortat till Stadsmissionen.

Vill du skänka julklappar tas det tacksamt emot. Klapparna behöver vara nya och oanvända, dessutom är oinslaget det bästa eftersom Stockholms Stadsmission lättare kan sortera klapparna då. Önskemål: underkläder, varma kläder, strumpor, hygienartiklar (engångsrakhyvlar, rakgel, tandborstar etc.), presentkort på affärer som säljer tidigare nämnda varor. Ta INTE med begagnade kläder för det har de ingen möjlighet att ta emot.

Kan du inte komma men vill vara med och bidra lite extra till Stockholms Stadsmission, märk bidraget Jullunch:

Swisha valfritt belopp till 9003518
Plusgiro: 90 03 51-8
Bankgiro: 900-3518