FoodFriends

En ny generation regerar i New York

Det stora äpplet, staden som aldrig sover, New York!
Idag finns matstäder att besöka runt om i världen, städer som utmärker sig med sin lokala mat och sina fantastiska drycker. Men det verkar inte spela någon roll hur bra maten är i San Sebastian, London, Porto eller Bordeaux ändå flockas både vi svenskar och andra nationaliteter till New York. De stora namnen inom den gastronomiska världen har alltid velat vara en del av det stora äpplet. Men snart kommer en tid då en yngre generation med inte lika kända namn tar över scenen i staden. Inte bara de som har de största mest framgångsrika restaurangerna utan de som håller elden i samtalen och diskussionerna brinnande.

Via länken kommer du till en artikel av NY.Eater.com, en artikel och ett reportage om vilka de tycker är några av de viktigaste aktörerna just nu. Några av de som skall bära ansvaret för New Yorks gastronomiska framtid. Reportaget innehåller både kända matlagande stjärnor och lokala gastronomer som brinner för sitt yrke och med en glödande passion levererar service och matunderhållning av högsta klass.

Skall du som många andra göra en långweekend till USA:s östkust med New York som destination till våren, kan du här samla på dig information och tips som kan bli ovärderliga när du skall välja krog väl på plats, eller om du vill vara ute i god tid och boka bord. Följ länken och håll till godo.

 

Meet the New Guard of Power in NYC Dining, ny.eater.com

Marcus Tenggren

Redaktör

Följ oss

Var inte blyg, följ oss i sociala medier. Vi älskar att möta nya människor!