FoodFriends

Förväntningar 2019

Idag är första dagen tillbaka på jobbet för många. Vare sig du står bakom baren, vid stekbordet eller putsar glas någonstans så finns det många som känner visst motstånd att komma tillbaka efter en ledighet. Restaurangbranschen har dock ”turen” att komma in i en lugnare period. Det är en bra tid för reflektion tycker jag. Att reflektera över vad man vill få ut av det kommande året. Vare sig man är nöjd eller missnöjd med året som gått så finns det mycket gott att hämta. Enligt sociala medier verkar många av er haft ett motigt 2018, vilket skapar bra förutsättningar inför 2019. Gör om gör rätt som man brukar säga.

Så vad har vi på FoodFriends för förväntningar inför det kommande året? Vi hoppas på ett händelserikt år såklart. Ännu mer innovation från alla er därute. Vi älskar att se drivet från den yngre generationen blandas med erfarenheten från den äldre.
Nya trender från nya städer både från Sverige och från den internationella krogscenen. Hur skall vi angripa den konstant överhängande frågan om miljöpåverkan? Kommer vi få se ytterligare förbättringar inom jämställdhet i restaurangbranschen? Och vilka blir det nya trenderna?

Vad kan man då förvänta sig av FoodFriends?

Vi räknar med att fortsätta utvecklas och vi ställer höga krav på oss själva, och vi räknar med att ha er med på resan. Under det kommande året skall vi fortsätta dela med oss av våra åsikter och förhoppningsvis både kunna ge svar och utbilda, men ibland också vara dom som ger bränsle åt diskussioner och debatter. Det händer att vi har högt i tak för det tycker vi behövs och till viss mån saknas i vår bransch. Många är nog rädda för att säga till eller ifrån, för man är rädd för vad resten av etablissemanget skall säga. Att visa sin passion och stå för sina åsikter är bland det finaste vi har och en av grunderna till varför många valde krogen från första början.

Det blir fler och större reportage och mer långläsning för de riktigt hängivna. Men även korta små notiser när vi bara vill dela med oss av något vi tycker är intressant.

Vi skall tipsa om våra favoriter, ställen där man kan äta eller dricka eller bara vara.
Och belysa personer som gör bra saker och påverkar oss, personer som gör på sitt sätt eller bara på ett annat sätt.

Så håll i er 2019, nu kör vi!

Följ oss

Var inte blyg, följ oss i sociala medier. Vi älskar att möta nya människor!