FoodFriends

Foton till din hemsida

Vi vet att många saknar bra bilder till restaurangen. Vi har därför slutit ett avtal med LemonOne som kan ge er möjlighet att få professionellt tagna bilder till en rimlig kostnad. Vi har gjort en testpilot på Nana Omakase som resulterade i fantastiska bilder. Om ni är intresserade kan ni skicka ett mail till foto@bokabord.se så kommer vi att hitta en tid som passar för såväl er som för fotografen.

Priset för 10 foton är 4.900 kronor och då får ni 10 stycken bilder. Då fotografen oftast tar många fler bilder kan ni köpa till ytterligare bilder för 300 kronor/styck. Då vi ger oss in på ett nytt område kommer vi att erbjuda er ett prova på pris på 3.000 kronor. Erbjudandet gäller för dem som beställer en fotografering före oktobers utgång.

Bifogat ser ni ett urval av de bilder som togs på den första fotograferingen. Många underskattar värdet av att ha bra bilder till sin hemsida, Instagram och Facebook eller när ni vill presentera restaurangen från dess bästa sida på ex. BokaBord. Hör av er till oss om ni vill veta mer.

.   

Peder Dinkelspiel

Redaktör

Följ oss

Var inte blyg, följ oss i sociala medier. Vi älskar att möta nya människor!