FoodFriends

Från TAK till Boulebar. Oskar Lundberg tar över som restaurangchef i Liljeholmen

Boulebar Liljeholmen

På Boulebar spelar man boule och dricker pastis i härlig parkmiljö så det känns som man är på en bakgata i södra Frankrike. Konceptet är ju strålande och vi förstår att Oskar Lundberg hoppade på restaurangchefsjobbet i Liljeholmen. Vi känner honom senast från TAK och dessförinnan Fotografiska så visst är det lite ändrad inriktning.

Men Oskar har sedan många år semestrat i södra Frankrike och är ett stort fan av det franska köket. Han ser Boulebar som ytterligare en dimension i restaurangbranschen och därmed en spännande utmaning.

“Att spela boule är ett perfekt sätt att umgås på och precis det många människor längtar efter, att göra något aktivt tillsammans med andra. Men det är inte att bli bäst på boule jag ser fram emot allra mest, utan att tillsammans med mina kollegor nå de högt uppsatta målen, ge grym service och jobba för att Liljeholmen blir en plats värd att besöka. Både som en destination och för närområdet, säger Oskar.”

Nöjda med rekryteringen

Jonas Enström, Area Manager för Boulebar Stockholm är väldigt nöjd med rekryteringen av Oskar.

“Det är en otrolig tillgång att få in en så kunnig person som Oskar i vårt team, både när det gäller drift och service. Det blir en extra power i vårt arbete säger Jonas Enström, Area Manager för Boulebar Stockholm.”

Boulebar Liljeholmen har funnits i 1,5 år och är väldigt välbesökt av Stockholmarna. Det märks att folk letar efter saker att göra tillsammans och att det är populärt att kombinera mat och aktiviteter.

“Det finns fantastiska möjligheter i denna lokal för att skräddarsy event och skapa unika upplevelser för både små och stora grupper, avslutar Oskar.”

Lycka till med nya jobbet önskar FoodFriends

Sofie

Redaktör

Följ oss

Var inte blyg, följ oss i sociala medier. Vi älskar att möta nya människor!