FoodFriends

Gott Nytt År och God Fortsättning!

2019 var ett händelserikt år för FoodFriends och vi är glada att ni är med på vår resa mot den självklara plattformen för branschnyheter, jobb och nätverkande. Tillsammans med Waiter Aid, Sveriges ledande bordsbokningtjänst, och BokaBord, lediga bord på de bästa restaurangerna, kommer vi fortsätta växa och skapa en inspirerande och inkluderande plats för er som restaurangpersonal.

Förutom bloggen här på foodfriends.com kan du läsa de senaste restaurangnyheterna i vår app, där hittar du även lediga tjänster, medlemmar i nätverket och personalrabatt på många restauranger runtom i Sverige. Varannan vecka skickar vi ut vårt nyhetsbrev där vi berättar om de viktigaste händelserna just nu, samarbeten, lediga jobb och tipsar om läsvärda artiklar och poddar.

Vi ser verkligen fram emot att fortsätta utvecklas tillsammans med er och tror att 2020 blir ett spännande och intressant år. Glöm inte att prenumerera på nyhetsbrevet och följa oss i våra sociala kanaler för senaste nytt.

Vi vet att många av er öppnar först andra eller tredje veckan i januari så njut nu riktigt ordentligt av lite välförtjänt ledighet så håller vi ställningarna här så länge!

Marcus Tenggren

Redaktör

Följ oss

Var inte blyg, följ oss i sociala medier. Vi älskar att möta nya människor!