FoodFriends

Hola! – Vart skall du åka i höst? Prova Madrid

Sugen på en höstresa? Vet du inte vart du skall åka. Prova Madrid!
Nu när hösten sakta smyger sig på och verkligheten visar sin tråkiga nuna kan det vara läge för en liten trip söderut. En förlängning av sommaren, ladda batterierna, ja kalla det vad du vill men härligt är det.

Spanien med sitt vädersäkra klimat, fantastiska kultur och underbara mat erbjuder ett attraktivt val. Men vart skall du åka? Barcelona var länga favoriten. Men känns det kanske som det är dags för något annat. En av våra favoriter är Madrid. Lite för varmt mitt i sommaren men perfekt i september och oktober. Heta restauranger trendiga barer och trevliga människor, dessutom för en mycket rimlig peng.

Och som grädde på moset har vi letat fram den perfekta guiden till den spanska huvudstaden. Skriven och kurerad av Paula Móvil redaktör för Conde Nast Travleler nu för Eater.com. Här får du de bästa tipsen på krogar och barer tillsammans med destinationerna utsatta på karta. Länk finns nedan. Vår egen spanienfantast på redaktionen godkänner starkt. Under hösten går det även många flighter så att hitta en flygstol är sällan några problem. Dock får vi tipsa om att leta efter prisvänliga hotell eftersom airnbnb-marknaden är hårt utsatt i Spanien från högt tryck av hungriga turister.

Vamos!!

 

The 38 Essential Madrid Restaurants, Eater.com

Marcus Tenggren

Redaktör

Följ oss

Var inte blyg, följ oss i sociala medier. Vi älskar att möta nya människor!