Humm, Vad händer nu? - FoodFriends

Humm, Vad händer nu?

Vill du ha något trevligt att läsa på bussen, tunnelbanan eller spårvagnen på väg till jobbet? Lägg en kvart på den här artikeln. En intervju med en av vår tids största legender. Efter ”skilsmässan” med Will Guidara så undrar nog många egentligen hur framtiden ser ut för Daniel Humm.

Konstellationen en otroligt duktig kock, Humm, och en figur med service som sin största passion, Guidara, gick enligt många förvånansvärt bra. Deras restauranggrupp, Make it Nice, som gjort underverk med Eleven Madison Park i New York, inte bara på 5o Best utan även med tre stabila stjärnor från Michelin Guiden. Duon tog över restaurangen från Danny Meyers för några år sedan och ingen hade kunnat tro att framgångarna skulle kunna vara så konsekventa. Och inte bara där utan även med The Nomad hotell och massa annat. Deras nästa stora projekt skulle bli Davies and Brooks, i det ikoniska Claridge´s i London.

Men efter Humm tillsammans med sina investerare köpt ut Guidara undrar många hur framtiden ser ut. Och varför det hände. Gör du också det så klicka på länken och läs.

The Next Era of Daniel Humm, Foodanwine.com