Lucka 2 – Snabba upp service - FoodFriends

Lucka 2 – Snabba upp service

När man arbetar i service blir varje extra klick ett irritationsmoment. Vi är på riktigt tacksamma för samtal när ni är irriterade över ett onödigt klick. I bästa fall med ett förslag på hur det i stället borde fungera.

Det viktigaste tillägget har varit att det ska vara möjligt att ändra status på en bokning i överblicken utan att behöva ta fram bokningsrutan. Därför kan man nu i bokningsalternativ under “short cuts” aktivera “ändra gäststatus i vänsterkolumnen”. Då ser man en cirkel i olika färger som visar status på bokningen . När man klickar på cirkeln ändrar bokningen status – ett steg i taget – för varje klick. Vill ni ångra er och backa kan ni alltid öppna bokningsrutan och sätta korrekt status.

Så sent som denna vecka lade vi även till att status kan ändras direkt i stapeln när man håller musen över stapeln.

Förvalda värden

Under samma flik “Short cuts” kan ni även välja att WaiterAid automatiskt väljer antal och måltid när man lägger in en ny måltid. Om bokningen läggs in kl 12.00 kommer lunch automatiskt att väljas. Om ni råkar ha två måltider som krockar i tid (ex Lunch och Afternoon Tea kommer systemet att välja den måltid som är först.) Antalet som väljs är detsamma som antalet platser på de bord som man har markerat innan man väljer att lägga till en bokning.

Leave a Reply