Mikael Einarsson blir ny kökschef på Astoria – FoodFriends

Text Here

Info

Sofie May 7, 2020 No Comments

Mikael Einarsson blir ny kökschef på Astoria

Idag gick Björn Frantzéns nyaste satsing Brasseri Astoria ut med att deras nya kökschef blir ingen mindre än Mikael Einarsson, senast gastronomiskt ansvarig på Pontus Group.

Franntzéngruppen med Björn Frantzén vid rodret kommer öppna en ny restaurang i den klassiska, före detta, biograf Astorias lokaler på Nybrogatan, Östermalm i Stockholm. Byggnaden genomgår en omfattande restaurering där originaldetaljer från 1870 behålls intakta samtidigt som den uppdateras med en modern design. Bottenvåningen kommer bli ett internationellt brasserie med målsättning att skapa en levande och energifylld miljö på både dagen och kvällen.

Rekryteringen av kökschef klar

Idag offentliggjordes alltså att rekryteringen av Mikael Einarsson som kökschef är klar.

– Vi är oerhört glada för att ha rekryterat Mikael Einarsson som kökschef, en person som gruppen har haft ögonen på länge och nu äntligen kan knyta till sig. I och med detta har vi också påbörjat vår rekrytering av övrig personal (vilket vi stoppade när Corona bröt ut) via länken i vår bio hittar ni de positioner vi söker just nu säger Brasserie Astoria på sin Instagram.