FoodFriends

Nu släpper vi en helt ny admin

Välkomna! Vi har arbetat under lång tid med att förenkla, förbättra och snygga till admin. Nu släpper vi första steget och vi hoppas att ni kommer att gilla det även om det kan kännas ovant initialt. Till stor del handlar det om en designförändring, men nedan har vi listat större förändringar så att ni lättare kan hitta rätt.

Admin öppnas i en ny flik
Var uppmärksam på att admin nu öppnas i en ny flik. Så när du vill gå tillbaka och arbeta i WaiterAid byter du flik i browsern. Du kan därmed arbeta parallellt i systemet samtidigt som du ändrar olika inställningar.

Arbeta med bokningar
Du bör nu ha två flikar öppna i browsern där den ena är den del av WaiterAid där du arbetar med bokningarna. Oavsett om du väljer de tre vyerna som vi kallar bokningar, pärmen eller överblick. Den andra fliken är för admin där du gör alla inställningar.

Vi använder termen Sittningar i stället för Måltider
Ursprungligen arbeta vi bara med frukost, lunch och middag. Sedan kom brunch. Men då man i WaiterAid kan skapa sina egna uppsättningar så har ordet Måltider blivit alltmer missvisande. Vi har därför valt att gå över till ordet Sittningar som ger en bättre överensstämmelse med hur vi ser att ni arbetar med systemet.

Autoplacering och begränsningar
Autoplacering och begränsningar hittar du nu under respektive måltid/sittning. Så när du är inne och tittar på middag så kan du se alla inställningar som gäller för den sittningen. Här finns även andra inställningar som inte används lika ofta.

Under Kalender hittar du dagsspecifika inställningar
Vi har gjort det enklare att styra era dagsspecifika inställningar. Vi har döpt om sidan till Kalender där ni får en snabb månatlig överblick.

Peder Dinkelspiel

Redaktör

Följ oss

Var inte blyg, följ oss i sociala medier. Vi älskar att möta nya människor!