FoodFriends

Privacy

Personlig information
FoodFriends AB Sverige 556777-6918 är personuppgiftsansvarig för behandlingen av personuppgifterna du delar med oss när du använder våra tjänster, du får inloggningsuppgifter och blir användare av våra tjänster, du använder FoodFriends app, du väljer att prenumerera på vårt nyhetsbrev, du har en fråga och/eller kontaktar oss, du besöker vår hemsida som använder kakor. *Information om vad kakor är och hur vi hanterar dem finns beskrivet längre ned i användarvillkoren.

Vilka personuppgifter samlar vi in om dig?
Om du väljer att bli medlem, prenumerera på FoodFriends nyhetsbrev eller kontakta oss sparar vi de personuppgifter och den information du lämnar till oss. I nyhetsbrevet hittar tips, information, marknadsföring och erbjudanden. Vi har som riktlinje att skicka som mest 2-3 mail per månad. Du kommer alltid erbjudas möjlighet att ange att du inte vill ha sådan information i framtiden, längst ned i alla mailutskick finns en länk för avregistrering.

Hur använder vi dina uppgifter?
FoodFriends samlar in dessa personuppgifter om dig som användare för att kunna tillhandahålla våra tjänster, samt ge dig bästa upplevelse av både tjänster och vår hemsida. Det behövs för att du ska få information och marknadsföring (som du kan avregistrera dig i från). Den lagliga grunden för behandlingen är att du har samtyckt till detta när du använt våra tjänster.

Hur länge sparar vi dina uppgifter?
FoodFriends sparar dina personuppgifter så länge det krävs för att upprätthålla vårt avtal med dig. Vi sparar inga onödiga uppgifter om dig. Alla uppgifter sparas på säkra servrar inom EU.

Vilka rättigheter har du?
Som användare har du rätt att ta del av hur dina personuppgifter hanteras och även att din data raderas. Om du vill ta del av hur dina personuppgifter hanteras eller radera dem, skicka ett mail till info@foodfriends.com från aktuell mailadress så återkommer vi.
Du hittar ytterligare information om dina rättigheter och vad som gäller för dig hos Datainspektionen på datainspektionen.se.

Kakor
En cookie är en liten informationsfil som sparas i besökarens webbläsare. Cookie-filen innehåller endast anonym information, vare sig namn, e-postadress eller några andra personliga uppgifter sparas i den. På våra webbplatser används cookies för att tillhandahålla tjänster efter besökarens förfrågningar till våra servrar. Informationen som sparas i relation till cookie-filen används för inloggningskontroll av medlemmar, lokal annonsbegränsning (s.k. capping), mäta antalet sidvisningar och besökare samt underlätta användningen av vissa formulär. Om du inte accepterar användandet av cookies på denna webbplats kan du fritt välja att stänga av dessa via din webbläsares (Internet Explorer, Opera, Mozilla m.fl.) säkerhetsinställningar. Det innebär dock att viss funktionalitet på webbplatsen begränsas, t.ex. fungerar inte ”automatinloggning” utan cookies.

Kopieringsskydd
Materialet (program, design, texter och bilder) på denna webbplats är skyddat enligt lagen om upphovsrätt. Du får inte modifiera, omforma, kopiera, visa, vidareförmedla, distribuera, publicera, licensiera, skapa arbeten som härrör från, överföra eller sälja någon information, produkt eller tjänst som erhållits genom denna webbplats. Material får kopieras endast för privat bruk och då med tydlig källhänvisning till foodfriends.com. För annat än privat bruk måste ett skriftligt medgivande erhållas från FoodFriends annars är eftertryck eller annan kopiering förbjuden. Vi tillhandahåller materialet på denna plats gratis i strikt privat syfte för alla som är intresserade av ämnet. Materialet får ej användas i konkurrerande syfte.

Länkning
Vi ser gärna att andra gör en länk till vår webbplats så länge det inte stör verksamhetssyftet och har ett strikt icke-kommersiellt syfte. Andra företag, organisationer eller privatpersoner får inte utnyttja våra varumärken eller webbplatser utan godkännande, detta gäller även djuplänkning om inte annat avtalats. I de produkter och tjänster vi erbjuder där det går att publicera egen information, kontakta medlemmar, annonsörer eller andra besökare får man inte uppge externa länkar i konkurrerande syfte, t.ex. att använda våra publika platser för att värva medlemmar till annan webbplats.

Kontakt, reesearch eller marknadsföring
Företag, organisationer eller privatpersoner får inte utnyttja våra produkter eller tjänster för att få kontakt i syfte att marknadsföra tjänster och produkter till andra besökare, kunder eller medlemmar. Undersökningar, research, informationsinsamling eller journalister som söker personer betraktas som marknadsföring och är inte heller tillåtet. Detta inkluderar alla produkter och tjänster som Foodfriends erbjuder.

Säkerhet
Vi gör vårt yttersta för att behandla all information säkert så att den inte hamnar i orätta händer.

Förändringar
Vi har när som helst rätt att uppdatera användarvillkoren. Uppdaterade villkor är giltiga från och med att de ligger på webbplatsen.

Kontakt
Ni kan kontakta oss på info@foodfriends.com

Följ oss

Var inte blyg, följ oss i sociala medier. Vi älskar att möta nya människor!