FoodFriends

Rebell i Malmö får ny ägare!

Kvarterskrogen Rebell i Malmö håller på att byta ägare. Krögarna Johan Larsson och Alex Wugk har vart öppna med att de har velat sälja sedan i höstas, och nu är det klart att Rebell har sålts.

På Rebell har man haft som målsättning att servera rätter i olika storlekar lämpliga att dela på. Inriktningen har vart svensk även om man varit öppen för att testa nya tekniker från olika kulturer. Man har även arbetat hårt med sitt vinprogram för att erbjuda en stor variation till sina gäster. Man har velat skapa en hemma-hos känsla när man skrivit på sin hemsida att ett besök hos dem skall vara som att ta ett kliv in i deras vardagsrum.

Johan och Alex öppnade 2010 och har legat högt rankad både hos guider som White Guide, men även hos malmöbor och för besökande. Den nya ägaren heter Magnus Frönserius som bland annat skapat sig ett namn inom säkerhetsbranschen med sitt företag Safe Solutions, berättar sydsvenskan.se. Tillsammans med Marie-Louise Threms, känd från Centiliter & Gram på Lilla torg i Malmö skall de ta Rebell till nya platser.
Med nya platser menar de bokstavligen då de har planer på att etablera Rebell i både Göteborg, Stockholm och Köpenhamn inom de närmsta åren.

Officiellt träder det nya ägandeskapet i kraft den första april. Fram till dess är det Johan Larsson och Alex Wugk som driver restaurangen. Killarna håller öppet tisdag till lördag kvällstid som vanligt.

Grattis och lycka till i framtiden säger vi på FoodFriends.

 

 

Marcus Tenggren

Redaktör

Följ oss

Var inte blyg, följ oss i sociala medier. Vi älskar att möta nya människor!