FoodFriends

Restaurang Hållbar till Matfestivalen i Skövde

I slutet på augusti är det återigen dags för det Skövdes största arrangemang, matfestivalen. För trettionde gången går festivalen av stapeln med mattält i parken, nostalgitema på scenen och nyheten pop-up-restaurangen Brasserie Hertig Johan på torget.

Nu står det klart att Restaurang Hållbar kommer delta på festivalen och vara med och tävla i kategorin “Mest klimatsmarta maträtt”.

Det ska bli riktigt roligt att möta Matfestivalens besökare med vårt hållbara koncept. Vi kommer enbart att servera vegetariska rätter och hoppas att det kommer mottas väl, säger Karl-Johan Beckman, ägare till Restaurang Hållbar.

Sedan Restaurang Hållbar öppnade i Skövde hösten 2018 har utvecklingen gått i rekordfart. De serverar dagligen ca 200 luncher och erbjuder numera också after work och catering.

Vi kommer självklart att vara med och tävla om det nya priset. Klimatsmarta rätter är ju det vi brinner för med hela vårt koncept, så vi räknar med att ha goda möjlighet att ta hem vinsten där, säger Karl-Johan Beckman.

Marcus Tenggren

Redaktör

Följ oss

Var inte blyg, följ oss i sociala medier. Vi älskar att möta nya människor!