FoodFriends

Stora namn till kärleksfestivalen på Gärdet

I slutet av sommaren går gratisfestivalen och manifestationen Let’s Make Love Great Again av stapeln på Gärdet. Då står bland annat Familjen, The Sounds och Jaqee på scen.

Den 11-12 augusti är det för första gången dags för den kombinerade manifestationen och festivalen Let’s Make Love Great Again.

Initiativtagaren Niclas Lagerstam fick idén när han hörde Donald Trumps slogan Let’s Make America Great Again under presidentvalskampanjen.

– När jag sedan tänkte på näthat och samhället i övrigt, hur vi ställer människor mot varandra, såg jag motsatsen, säger han i en kommentar.

Vill bidra till en mer mänsklig och kärleksfull värld

Festivalen bygger på tron om att kärlek, respekt och vänskap är störst av allt och har som syfte att bidra till en mer mänsklig och kärleksfull värld.

Evenemanget hålls på Gärdet och är gratis för alla. Utöver föreläsningar, panelsamtal, konstutställningar och andra kulturframträdanden blir det också flera livespelningar.

Mikael Wiehe och Familjen på scen

Lineupen innefattar sedan tidigare artister som Darin, Loreen, Julia Frej, Kaliffa och Mikael Wiehe.

Nu sällar sig även den musikaliska kameleonten Jaqee, artisten och producenten Familjen, det internationella succébandet The Sounds och musikerna och underhållarna Johan & Björn till skaran.

Text och Bild: Allt om Stockholm

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.