TV – Chef’s Table Säsong 6 – FoodFriends

Text Here

Info

Marcus Tenggren February 14, 2019 No Comments

TV – Chef’s Table Säsong 6

Är det något vi på FoodFriends gillar så är det kvalitativa matdokumentärer. Och vilken serie får gomseglet att vattnas mer än Chefs table? Serien som kan få den mest proppmätta att bli hungrig igen.. I slutet av månaden kommer säsong 6. Man skulle kunna tro att det börjar bli tjatigt, men säsong efter säsong så levererar Netflix.

Förra året den 28 september släppte Streamingjätten på säsong 5, där fick vi följa Christina Martinez, Bo Songvisava, Musa Dağdeviren och min personliga favorit från säsongen Albert Adrià. Och häromdagen kom första trailern för säsong 6.Precis som i 5:an kan vi nu se fram emot 4 stjärnor som skall inspirera och kultivera våra mat sinnen. Här är dom:

Mashama Bailey (Savannah GA)
Efter att ha arbetat på Gabrielle Hamiltons restaurang Prune, i NYC har hon nu hittat en investerare och flyttat ner till Georgia där hon öppnat The Grey. Enligt ryktena ett underbart ställe inne i en gammal Greyhound bussstation.

Sean Brock (Nashville, TN)
Blev ett namn på den gastronomiska himlen efter hans insatser som executive chef på Husk samt som partner på McCradys, men bestämde sig förra året att satsa på mya utmaningar i Nashville.

Asma Khan (London, U.K.)
Uppväxt I Calcutta, men gjort sig ett namn i den brittiska huvudstaden med den numera kultförklarade restaurangen Darjeeling Express.
Med hennes lågmälda attityd överraskar hon gästerna med sina indiska smaker.

Dario Cecchini (Panzano, Italy)
Med den “köttigaste” restaurangen I hela Chianti har slaktaren Dario blivit känd inte bara i Toscana utan över hela världen. Med hans ”nos till svans” inställning till matlagning briljerar han med service och grillkonster för alla hungriga i trakten.

Fredagen den 22 är det dags att bänka sig för den nya säsongen. Håll till godo!