Uppdaterad mobil version - FoodFriends

Uppdaterad mobil version

mobil

Ni som ofta loggar in mobilen kanske har märkt att det har kommit en uppdaterad version. Vi har hört vilka saker ni helst vill kunna göra smidigt me mobilen och så har vi fokuserat på att göra de delarna så bra som möjligt. Det går alltid att ta sig till den vanliga versionen men då håller man på och zoomar in och ut för att få rätt vy.

Det här är bara ett steg på vägen mot att WaiterAid skall vara helt mobilt. Det är framför allt tre sidor som har fått ett rejält lyft.

Startsidan: När ni har loggat in ser ni dagens alla bokningar. Nu kan ni ange status för respektive bokning direkt på startsidan och med ikoner kan ni enkelt följa om en gästa har kommit eller inte. Vi ser mobilen som ett perfekt verktyg för er som inte alltid befinner er vid hovmästarpulpeten och enkelt vill kunna hålla koll på bokningsläget.

Ändra bokning: I förra versionen blev det mycket scrollande men nu har vi lyckats få in allt på en sida så att man enklare får en överblick.

Lägg in ny bokning: För ett par månader sedan introducerade vi “manuell autoplacering”, dvs att när man lägger in bokningar i waiterAid så får man automatiskt förslag på bord där gästerna skall placeras. Vi har nu lagt in det som en del av mobila versionen. Samtidigt slopar vi bordsvyn eftersom vi bedömer det som för plottrigt att arbeta med. (Självklart kan ni gå in i vanliga versionen om ni har behov av den vyn). Det gör att det går mycket snabbare att se om och när det finns bord och sedan kan ni enkelt lägga in den i systemet.

Leave a Reply