Vad skapar mer julkänsla är Starbucks röda muggar? - FoodFriends

Vad skapar mer julkänsla är Starbucks röda muggar?

Få saker skapar jul-feeling som när man ser alla kaffe-älskare skutta ut från Starbucks med sina fina röda take-away muggar. Glada i hågen för att köpa julklappar eller bara ta en paus från jobbet. I år kommer inte bara de röda kopparna tillbaka utan Starbucks lanserar även nya lekfulla designer samt två helt nya drycker.

Från och med förra veckan kan man nu unna sig en Gingerbread Latte, favoriten Toffee Nut Latte, som är tillbaka på menyn, eller varför inte prova någon av nyheterna Vanilla Cardamom Latte och Toasted Marshmallow Hot Chocolate. Så här beskriver Starbucks nyheterna i ett pressmeddelnade;

Vanilla Cardamom Latte är ett spännande tillskott inför julen. En mjuk och söt twist på din dagliga dos koffein med kardemumma-infuserad mjölk och espresso, med en topping av vanilj och kardemumma. Doftar och smakar himmelskt!

Toasted Marshmallow Hot Chocolate är för den som älskar varm choklad. Beroendeframkallande mocha-sås kombineras med marshmallow-syrup, toppas med marshmallow-infuserad vispad grädde och avslutas med en Creme Brulee-toppning. En tidlös klassiker med en smakrik twist som även kan fås som Frappuccino. Sophie Linnusaar, Brand Manager, Sverige och Norge för Starbucks säger,

Det är alltid lika spännande att få se årets design på de röda kopparna, och en verklig indikation på att julen snart är här! Vi tror att många är glada över att storfavoriten Toffee Nut Latte är tillbaka och hoppas att våra gäster tycker om de nya dryckerna lika mycket som vi gör”

Har du planerat en höst/vinterresa till USA så kan du se fram emot ännu fler roliga nyheter från kaffejätten. Inte bara ett större sortiment på drycker utan även roliga mönster på sina muggar. Namnen på de nya designa muggarna är bland annat,

Polka Dots: Den traditionella Starbucks muggen i rött, får här gröna inslag med Starbucks egen logo blandad bland det gröna.

Merry Dance: En livlig variant av gröna och röda bokstäver skojar till den annars snövita muggen på ett juligt sätt.

Merry Stripes: Tanken är att på håll skall man få känslan av att muggen är inslagen i grönt vintage omslagspapper, men tittar man närmre finns där ett mysigt meddelande.

Candy Cane Stripes: Här samlar man alla härliga färger som hör julen till när juliga ord och hälsningar ”snöar” ner mot det röda och vita.