FoodFriends

Vapiano får ny ägare

Vapiano som varit nära att gå i konkurs köps nu tillbaka av tidigare delägaren Magnus Ledin. Magnus tar över driften av de sex restaurangerna och verksamheten kommer pågå utan avbrott, gästerna kommer inte märka någon skillnad.

– Vi är oerhört glada över att få en ägare som delar vår uppfattning om potentialen i Vapiano som varumärke och som tror på konceptet lika mycket som vi gör. Magnus tillför såväl en stor branschkunskap som framtida handlingskraft. Det bådar väldigt gott för vår fortsatta utveckling och tillväxt”, säger Erik Jungberg, VD på Vapiano Sverige.

– Jag är helt övertygad om att Vapiano är ett varumärke som har mycket att ge – det kände jag för 13 år sedan och det känner jag fortfarande. Jag delar Eriks uppfattning om potentialen i varumärket, och ser fram emot att arbeta vidare med Erik och hans team kring den fortsatta utvecklingen av konceptet”, säger Magnus Ledin.

Övrig info:

Vapiano Sverige består av sex restauranger i Stockholmsområdet, Göteborg och Malmö. Restaurangerna har i dagsläget ca 200 anställda.

Sofie

Redaktör

Följ oss

Var inte blyg, följ oss i sociala medier. Vi älskar att möta nya människor!