FoodFriends

Vi rullar vidare på vår underbara sommarturné!

FoodFriends Sverigeturné går mot slutet av den tredje veckan. Förutom Gotland och östkusten har vi nu varit och träffat härliga restaurangmänniskor på västkusten. Från Grebbestad i norr via Fjällbacka, Hamburgsund, Bovallstrand, Hunnebo och Smögen hittade vi till slut till goa och glada Göteborg. Flera dagar spenderades i den stora sommarstaden med fantastiska luncher, pasta hos Sorrelina och en rolig meny på Röda Sten samt härliga middagar hos bland annat Levantine i regi av Avenyfamiljen. Vi passade även på att besöka en favorit i samma område för en flaska vin. Bar La Lune som öppnade tidigare i år bjöd på stora leenden och en härlig stämning.

Göteborg levererade och visade upp sin bästa sida med bra service och ett tilltaget utbud. Turnén gick sedan vidare till Borås, Varberg och Halmstad. Sommarstämningen har varit på topp med många roliga möten och entusiastiska krögare med personal har vi träffat.

Som avslutning skall vi nu se vad vi kan hitta i Skåne. Vi förväntar oss fina sandstränder längs sydkusten och vackra vyer. Vi förväntar oss även ett intressant utbud i staden som fortsätter växa. Malmö med sin mångfald och sitt rika kulturliv kommer säkert leverera. Vi ni träffa oss eller visa upp vad just ni kan, hör bara av er så kommer vi förbi.

 

Marcus Tenggren

Redaktör

Följ oss

Var inte blyg, följ oss i sociala medier. Vi älskar att möta nya människor!