Login

Webbverktyg för restauranger

Användarvänliga verktyg för restauranger. Bordshantering med onlinebokning. Schemaläggning med appar till de anställda. Samtliga tjänster är webbaserade, gratis uppläggning och helt utan bindningstid. Riskfritt att prova. En fröjd att använda.

Restaurangguide

Att bli medlem i FoodFriends är gratis. När du lägger upp din restaurang kommer den med i vår guide Boka Bord (www.bokabord.com). Sedan är det enkelt att uppdatera dina uppgifter när någonting har ändrats.

Restaurant guide
Offers

Erbjudanden

Ni kanske vill bjuda på något vid ankomst eller skapa en meny till ett attraktivt pris. I FoodFriends kan ni enkelt skapa erbjudanden som publiceras på Boka Bord. Samtidigt blir erbjudandet synligt i er bokningsapp, och när någon bokar erbjudandet ser ni en liten notis inne i bokningssystemet.

Presentkort

Vill ni sälja presentkort på er hemsida, men tycker att det är besvärligt att hantera kortbetalningar online. Genom FoodFriends kan ni enkelt sälja presentkort. Gästen väljer om de vill att den skall skickas hem till dem själva eller till en vän. Man kan välja mellan elektroniska och fysiska presentkort.

Gift cards
Mobile website

Mobil hemsida

Hälften av alla gäster besöker er hemsida med mobilen. Om ni inte har en mobilsajt så är det ett gissel att leta sig fram till relevant information. FoodFriends skapar en avancerad mobil version med bokningsmöjlighet.

Nyhetsbrev

Ni väljer själva hur ni vill kommunicera med era gäster. Ert gästregister sparas i FoodFriends, och ni kan när ni vill exportera hela ert gästregister till exempelvis Excel. Sedan kan ni importera detta till vilket epostprogram ni vill. Ni kan även filtrera gästerna så att ni kan skicka till stamgäster eller till de som nyligen besökt restaurangen.

Newsletters

Facebook app

Många gäster använder Facebook och det är inte osannolikt att ni har lagt upp en Facebooksida. Vi hjälper er med att implementera vår bokningsapp på er Facebooksida, så att gästerna kan lägga in bokningar utan att behöva lämna er sida.

Facebook