Login

Webbverktyg för restauranger

Användarvänliga verktyg för restauranger. Bordshantering med onlinebokning. Schemaläggning med appar till de anställda. Samtliga tjänster är webbaserade, gratis uppläggning och helt utan bindningstid. Riskfritt att prova. En fröjd att använda.

Schemaläggning för krogen

Schemaläggning

Användarvänlig schemaläggning

Personal

Personalen får tillgång till schemat och kan enkelt ta lediga pass.

Rapporter

Kraftfulla rapporter som ger dig bättre kontroll.

Tidstämpling

Anställda stämplar in och ut i sin telefon.

Lönerapportering

Exportera lönespecifikation med ett enda klick.

Kommunikation

Meddelandesystem för att förenkla internkommunikation.

Se hur det fungerar i mobilen

Incredibly Easy to Use

Användarvänligt

Det behöver inte vara komplicerat att ha sitt schema online. Med Staff Planner kan du skapa och ändra pass med \"drag and drop\". Lediga pass skickar du till samtliga anställda med ett klick.

Free Account Setup

Gratis uppläggning

Tycker du att det tar för lång tid och kostar för mycket att byta system. Inga problem. Vi finns här för dig. Vi lägger upp schemat utan kostnad. Och du har ingen bindningstid.

Free Training

Gratis utbildning

Du kan när som helst kontakta oss för att få hjälp att komma igång och lära dig hur det fungerar. Inom kort kommer du att vara en expert. Sa vi att supporten var gratis?

Vanliga Frågor

Vem skall använda Staff Planner?

Staff Planner är byggt för restauranger vars höga krav gör att systemet egentligen fungerar för alla branscher. Rullande schema, fasta scheman som roterar ex. var tredje vecka eller scheman med pass som tilldelas personal allt eftersom är exempel på vad systemet kan hantera. Utmana oss gärna. Finns det något som saknas lägger vi gärna till det.

Kan jag exportera data?

Staff Planner hanterar hela kedjan från det att ett schema läggs till dess att den ansvarige har godkänt de tider som stämplats in av den anställde. Sedan väljer ni vilka delar ni vill använda. När allt är klart kan du exportera rapporter och lönespecifikation.

Kommer mina anställda att gilla det här?

De kommer att älska det! Dels kommer de att kunna se sitt schema online när de vill. Dessutom har vi tagit fram appar för alla telefoner där de snabbt kan se sitt schema, ta lediga pass, stämpla in och stämpla från pass samt skicka förfrågan om byte av pass. Allt blir mycket enklare för dem, och mycket mindre papper och sms för dig.

Vad kostar Staff Planner

Staff Planner börjar från 595 kr/mån. För det kan du använda schemat för upp till 10 anställda. Systemet skalar sedan för att kunna hantera även stora företag och då betalar ni för extra användare samt eventuella tilläggsfunktioner som ni kan ha behov av.