FoodFriends

Fäviken Stänger i Slutet på Året “Vi har aldrig varit så här bra”

Idag på eftermiddagen blev det officiellt att Fäviken stänger i slutet av året, den 14 december 2019 gör de sin sista service någonsin. Magnus Nilsson gick ut med nyheten i sina sociala kanaler och på hemsidan, samtidigt som en artikel publicerades av LA Times. Någon mer intervju kommer inte ges förrän efter att Fäviken har stängt.

Magnus säger själv att han är oerhört stolt och tacksam för sina tio år på Fäviken, sitt fantastiska team och gäster som besökt dem under åren. Det har inte varit ett lätt beslut att stänga igen, men han tror att det är det enda rätta att göra. Efter Fäviken kommer han spendera tid med familjen, reflektera, fiska, skriva och vila – för han erkänner att han är lite trött efter alla dessa år, efter att ständigt pusha framåt för utveckling och nya idéer.

Det finns en tanke bakom att släppa nyheten när säsongen redan är fullbokad. Magnus säger att han inte ville att folk skulle boka in sig bara för att de stänger. Utan hoppas att hans sista halvår på Fäviken kommer fortsätta som vanligt, och att de som kommer gör det för att verkligen uppleva Fäviken. Inte för att de stänger snart, utan för att det är en helt otrolig upplevelse just nu.

Han säger att de ärligt talat aldrig har varit bättre än så här.

 

Sofie

Redaktör

Följ oss

Var inte blyg, följ oss i sociala medier. Vi älskar att möta nya människor!