Fräsch både på Skjortan och i Munnen – Här är en Lösning - FoodFriends

Fräsch både på Skjortan och i Munnen – Här är en Lösning

Känner du att det ofta saknas plats för dina minttabletter? Använder du ofta skjorta med dubbelmanschett? Ok då har vi en grej till dig. TicTac den klassiska minttabletten har gjort ett set med manschettknappar som håller dina fräschörer nära till hands.
TicTac lanserades första gången 1969 av italienska Ferrero som fortfarande producerar tabletten och äger varumärket idag.
Nuförtiden kan man få tag på den uppfriskaren som kommer i små plastaskar i över 100 länder runt om i världen. Och nu efter drygt 50 år så kommer  manschettknappar som kan hålla upp till fyra stycken tabletter. Knapparna är handgjorda i New York och kommer i polerat vitguld. Knappen har alltså en liten kapsel på var in sida om fästet och i varje kapsel kan man förvara en tablett. Kapseln går även att ändra färg på, för att personifiera dem lite extra.

Tyvärr kan man inte bara gå ut i butik eller ut på the World Wide Webb och införskaffa dessa små rackare. Det finns endast ett par för tillfället och enda sättet att få tag på dem är genom att gå på TicTac’s Instagram profil och visa din medverkan i den tävling eller lotteri dom kör för att kunna vinna.
Vidare regler och hur man gör finns via deras profil, men efter lite letande verkar det inte så klurigt.
Enligt Tic Tac själva är det ”Super Easy”

Vinner du så kan du stå där i din fräscha kostym eller uniform under ett pass eller en långpanna och vara lugn, svajar andedräkten så är det bara att rycka ut en liten tablett..