FoodFriends

#Hämta Hem – Take away i samarbete med BokaBord

Nu lanserar BokaBord, lediga bord på Sveriges främsta restauranger, en ny funktion för take away. Beställning och betalning sker online och funktionen finns tillgänglig för anslutna restauranger i hela Sverige.

För att underlätta för gäster och restauranger som erbjuder take away har bordsbokningstjänsten Waiter Aid tagit fram en ny funktion tillsammans med BokaBord.

Fokus på att hjälpa gäster och restauranger
Gästerna vill fortfarande äta gott och restaurangerna kan servera dem. Detta är ett sätt att hjälpa dem att mötas.

Vi ville bygga en funktion som hjälper restauranger och gäster att hantera den ökade efterfrågan på hämtmat. Med #hämtahem beställer och betalar gästen online och hämtar endast upp maten på restaurangen, berättar Peder Dinkelspiel på Waiter Aid

Brett utbud

Varje restaurang väljer ut tre rätter som de vill erbjuda för avhämtning. De kan byta rätter varje dag om de vill och listar sina utvalda rätter på BokaBord.se. Gästen beställer och betalar online och får ett sms med bekräftad upphämtningstid när restaurangen mottagit beställningen.

I skrivande stund är 21 restauranger över hela Sverige ansluta och fler väntas komma igång med funktionen inför helgen.

Anslut din restaurang

Se inställningar i Waiter Aid för att komma igång direkt.


Waiter Aid – Restaurangens bästa vän
www.waiteraid.com

Det har varit vårt mål från början att ni som har restaurang känner att vi arbetar för er. Det kan låta självklart men så är det inte. Med tiden har vi sett att när vi lyssnar på restaurangernas önskemål och möter deras krav har vi samtidigt fått goda ambassadörer.

Bland kunderna finns nu allt från Sveriges bästa restauranger, Sveriges största grupper och små härliga kvarterskrogar. De som har gjort sin läxa har sett vilken produkt som ger mest valuta för pengarna.

Boka Bord – Lediga bord på Sverige bästa restauranger
www.bokabord.se

Sedan lanseringen av BokaBord kan vi även erbjuda marknadens bästa sajt för att hitta lediga bord. För oss är det av största vikt att restauranger känner att vi inte tävlar om deras trafik. Därför tar vi inte extra betalt för att en bokning sker på BokaBord istället för på restaurangens egen hemsida.

BokaBord hjälper även restauranger med marknadsföring för att på bästa sätt fylla restaurangen.

 

Marcus Tenggren

Redaktör

Följ oss

Var inte blyg, följ oss i sociala medier. Vi älskar att möta nya människor!