Lägg till bokning - FoodFriends

Lägg till bokning

Vi fortsätter med arbetet att förbättra WaiterAid och turen har kommit till hur man lägger till bokningar i översikten. När man väl är klar känns det konstigt att man inte förstod från början att det var så här det skulle se ut. Men det är många viljor som skall vägas mot varandra. Vissa av er prioriterar snabbhet, andra att man kan göra allt på en plats. Nu tycker vi att vi att den passar alla smaker.

add_booking2

I vanlig WaiterAid-anda kan man även anpassa rutan. För dem som vill signera bokningar finns rutan med, annars inte. Det är bara ett exempel på anpassningar som ni själva kan göra i admin för att få det WaiterAid som passar er allra bäst.

Nytt är också att man nu kan få förslag på placering när man lägger in manuella bokningar. Det gör det lättare att se huruvida det är möjlighet att ta emot gästerna eller inte. Samtidigt kan man då lägga in en bokning utan att behöva flytta sig till valt datum, eftersom man direkt ser om det finns platser vid önskad tidpunkt eller inte.

Vi hoppas att ni kommer in med fler förslag för som vanligt är det en samling av alla era tips, funderingar och frågor som har tagit oss dit vi är idag.

 

Leave a Reply