FoodFriends

Maîtres nu på Arlanda tillsammans med Pontus in the Air

Lösningen för hungriga resenärer som är stressade på Arlanda verkar vara här. I alla fall om Pontus Frithiofs Brasserie, Pontus in the Air faller en i smaken. Brasseriet blir den första restaurangen på Arlanda att samarbeta med Maîtres.

Maîtres erbjuder ett betalsystem genom deras app som underlättar sättet du betalar på. Maîtres system gör det lättare och snabbare för dem som fördrar det. Pontus in the Air har insett att det är viktigt att ta hänsyn till resenärers ibland stressade schema eller korta transfertider. Bland annat erbjuder Pontus Fritiof en tidsgaranti som betyder att maten serveras till gästen inom 14 minuter från beställning. Och nu har man alltså tagit ytterligare ett steg för att förbättra service och omhändertagandet av gästen när man introducerar Maîtres.

Appen gör det möjligt för gäster att få service och boka bord, men framförallt så kan de lämna bordet när de vill utan att behöva vänta på notan. Pontus Frithiof, krögare och grundare av Pontus in the Air säger så här i ett pressmeddelande om samarbetet.

”Maîtres är ett efterlängtat komplement som gör att våra gäster kan njuta av mat och dryck i lugn och ro utan stressen att be om notan i tid. Med appen kan gästerna chatta direkt med vår hovmästare, boka bord, ställa frågor och lämna enskilda önskemål redan innan de checkat in och efter måltiden kan gästerna smidigt lämna bordet utan att tillkalla servis, då appen tar hand om betalningen. Vi söker ständigt efter innovativa lösningar för att ge våra gäster den bästa tänkbara vistelsen och upplevelsen hos oss. Vi är mycket glada över möjligheten att kunna erbjuda en ny fantastisk service hos oss” 

Den innovativa betaltjänsten Maîtres lanserades 2018 och har som syfte att effektivisera restaurangernas dagliga drift samt öka intäkterna, men framförallt skapa en bättre upplevelse för gästen. Appens mjukvara ansluter till restaurangens kassasystem och hjälper gästen hitta rätt, boka, betala, ge dricks och även betygsätta restaurangen efter besöket, allt från din mobil.

(Artikeln är ej sponsrad)

 

Vill du läsa mer om Maîtres, kolla gärna in FoodFriends inlägg om Maîtres lansering i Åre.

Restaurangappen Maîtres kommer till Åre

Marcus Tenggren

Redaktör

Följ oss

Var inte blyg, följ oss i sociala medier. Vi älskar att möta nya människor!