Mutantur växer i Malmö - FoodFriends

Mutantur växer i Malmö

Mycket krognyheter från Stockholm senaste tiden, men även i Malmö växer restaurangbranschen så det knakar. Senaste nyheten är att Alexander Sjögrens restaurang Mutantur skall expandera. Efter framgångarna i Bocuse d’Or nyligen, och Årets Kock, där Sjögren kom på en stark tredje plats, känner han tydligen att det är dags att växa.

Mutantur har vart en populär krog på Erik Dahlbergsgatan i drygt två år nu, vilket gör detta till en bra tid för expansion. Det blir ingen utbyggnad utan snarare en del till i samma byggnad där man skall kunna ta hand om större grupper. Namnet på den nya delen blir ”Salongen” och skall vara klar för öppning i december. Lokalen blir Mutanturs ”private dining room” som skall passa för både vinprovningar, privata tillställningar och företags event, rapporterar sydsvenskan.se

I ett pressmeddelande säger Alexander Sjögren,

”Dessvärre har vi inte haft möjlighet att ta emot en del för oss större bokningar – bland annat event- och företagsgrupper. Med hjälp av ”Salongen” hoppas jag att vi ska få möjlighet att ha dessa grupper som gäster”