FoodFriends

Niklas Ekstedt i samarbete med 7-eleven

I coronakrisen gäller det att vara kreativ och nu har Niklas Ekstedt satt ihop ett samarbete tillsammans med 7-eleven Humlegårdsgatan som kommer servera några av hans rätter från och med idag. 

Glenn Lundqvist är franchisetagare för 7-eleven ett stenkast från några av Niklas restauranger. Vanligtvis är de bara grannar men nu har de gått samman för att hjälpa kvarteret att få fortsatt tillgång till bra mat och skapa arbete åt personalen.

Jag bryr mig om mina kunder och mitt kvarter. Niklas är bäst i Sverige på mat och vi är bäst på snabb service, tillsammans ser vi till att alla våra kunder kan fortsätta att njuta av kvarterets erbjudande, trots Coronaviruset. Säger Glenn Lundkvist, 7-Eleven Humlegårdsgatan.

Först ut är Niklas berömda viltköttbullar för endast 95 kronor. Hur länge samarbetet kommer pågå beror på krisens utveckling.

-Det känns jättekul att kunna fortsätta ge mina stammisar möjligheten till riktigt god mat, trots situationen vi befinner oss i. Det är inte samma sak som att bli serverad på restaurangen, men för under 100-lappen är det här riktigt schysst. Säger Niklas Ekstedt. 

Sofie

Redaktör

Följ oss

Var inte blyg, följ oss i sociala medier. Vi älskar att möta nya människor!