Pernod Ricard Sweden erbjuder kostnadsfria WSET-utbildningar - FoodFriends

Pernod Ricard Sweden erbjuder kostnadsfria WSET-utbildningar

Flera stora dryckesleverantörer har rapporterats stötta branschen med utbildningar och nu ansluter även Pernod Ricard. Detta är ett sätt att stötta branschen och hålla modet uppe i de svåra tider vi nu går igenom.

WSET-kursen kommer hållas digitalt under 5 veckor med plats för 220 restauranganställda över hela Sverige. När tillfälle ges kommer slutproven ske i antingen Stockholm, Göteborg, Malmö eller Sundsvall. Utbildningen kommer även innehålla dryckesutbildningar på några av Sveriges ledande spritvarumärken bl.a. Absolut, Jameson och Beefeater. Pernod Ricard Sweden’s Brand Ambassador Team kommer även att finnas till hands för att erbjuda stöd samt hjälp med genomförandet av smakprovningar online.

Pernod Ricard förstår att det just nu en svår tid för branschen, både på ett professionellt och personligt plan. Men trots dessa utmaningar ser vi detta som en möjlighet för industrin att resa sig starkare, tillsammans. Som bevis på vårt engagemang för Sveriges restaurang- och barbransch investerar Pernod Ricard Sweden markant i utbildningar, en gest som vi tror kommer att ge ett långsiktigt värde för vår sektor säger Stephanie Durroux, VD för Pernod Ricard Northern Europe.

För registrering, besök https://www.pernod-ricard-sweden.com/for-restaurang/wset och välj stad du vill utexaminera dig från.