FoodFriends

Pontus Fritiof fortsätter expandera med nytt samarbete på Gotland

Konkurrensen hårdnar ytterligare på den gotländska västkusten. I Visby finns flera guldkorn med väldigt hög kvalité och nu höjs den ytterligare när det exklusiva hotellet Novi Resort knyter ett samarbetsavtal med Pontus Fritiof. Novi lanserar nu Novi Beach som skall vara en Beach club med inspiration från den franska och italienska Rivieran, signerad Pontus Fritiof. Alldeles norr om Visby ligger Novi alldeles vid vattnet vilket skapar en unik atmosfär och ett underbart läge. Från menyn kan man välja lokala delikatesser signerad Fritiof, köket kommer anpassa olika rätter efter dagens behov med gotländska specialiteter från grillen.

“Vi inom Pontus Group ser oss själva som matkreatörer som skapar mat utifrån olika platsers förutsättningar och nu ser vi verkligen fram emot att få skapa mat i en havsnära miljö. I menyn vill göra plats för nya klassiker som gästerna ska uppskatta och vilja återkomma till, samtidigt som det alltid ska finnas utrymme för nyfiken och förändring i menyn. Ambitionen är att maten och platsen ska gå hand i hand och generera en enhetlig upplevelse och få folk att längta tillbaka”, säger Pontus Frithiof.

Men inte nog med det utan Pontus Fritiof med personal kommer även ha ansvaret för restaurangen i huvudbyggnaden och hotellets Room serviceutbud. Samarbetet skall höja den genomgående standaren på hotellet och göra det mer attraktivt för både gästande turister och lokalbefolkningen.

Marcus Tenggren

Redaktör

Följ oss

Var inte blyg, följ oss i sociala medier. Vi älskar att möta nya människor!