Scandinavian Hospitality öppnar 100 exklusiva hotell i Norden - FoodFriends
Sofie June 30, 2020 No Comments

Scandinavian Hospitality öppnar 100 exklusiva hotell i Norden

Scandinavian Hospitality som erbjuder unika semestervillor med femstjärnig hotellservice utökar från 20 villor till 100 villor innan året är slut.

Konceptet inkluderar privat kock, daglig städning, hotellakan och lyxiga badrumsprodukter med möjlighet att lägga till lyxiga tilläggstjänster.

Nu ökar de alltså takten och mer än dubblar sitt utbud. Syftet är att höja servicenivån på det skandinaviska semesterutbudet för resenärer med höga krav på bekvämlighet i en privat miljö. De märker en ökad efterfrågan i år när man inte kan åka utomlands.

Grundaren Martin Gunnarsson har lång erfarenhet inom lyxhotell och värdskap. Med en passion för service i världsklass såg han ett gap i den svenska marknaden.

“Med Scandinavian Hospitality vill jag erbjuda det bästa av två världar – femstjärnig hotellservice förenat med avskildhet gästen får i privata hem” säger Martin.

“Denna typ av upplevelse har hittills saknats på den nordiska marknaden. Just i år känns det dessutom mer aktuellt än någonsin att erbjuda en ny typ av semester i hemlandet” fortsätter han.

I år är målgruppen fokuserad på befolkningen i respektive land, men i takt med att det globala resandet ökar igen, skiftar Scandinavian Hospitality sitt fokus till att även erbjuda den utländska gästen möjlighet att uppleva Norden på ett nytt sätt.