Administration - FoodFriends
Visa mer
Återställ filter
Favrit logga

Idag erbjuder vi mobil beställning och betalning. I morgon kommer din restaurang att ha en helt ny infrastruktur på plats. Inga avbetalningar, inga startkostnader, ingen risk.

Sculpture Hospitality logga

Vår uppgift är att värna om din lönsamhet. Att du får total kontroll över ditt lager, minskar förekomsten av svinn, effektiviserar era processer och därmed ökar verksamhetens intäkter.   Hur? Profit Management har ensamrätt i Norden på några av marknadens ledande system för lagerkontroll. Inventeringsverktyg som räknas som världsledande inom lönsamhetsutveckling i serveringsbranschen. Som er […]

Easytouch logga

Vår målsättning är att erbjuda er ett säkert kassasystem med  helhetslösning som hjälper er i vardagen. Vi har över 30 års erfarenhet och jobbar med visionen att minska våra kunders kostnader och skapa mervärde. 

Listing

Året var 1984 och två modiga personer kom med en djärv affärsidé om bokföringsprogram. Idag har Visma Spcs växt och har över 500 medarbetare. Vi är dessutom en del av Europas ledande Tech-koncerner som finns i 21 olika länder.

Nets logga

På Nets specialiserar vi oss på att driva digitala betalningar. Vi kopplar samman banker, handlare och konsumenter via ett internationellt nätverk som möjliggör digitala betalningar. Vi erbjuder ett brett utbud av korttjänster, account services och betalningslösningar för handlare över hela Norden.

Joboffice logga

En lättanvänd lösning för dig som driver detaljhandel, café, lunchrestaurang eller annan butiksverksamhet. JobOffice Kassa, ett av marknadens modernaste och mest lättanvända kassasystem.

Microdeb logga

Microdeb är ett mjukvaruföretag som erbjuder helhetslösningar för effektivisering av betalningstransaktioner och med kunder inom både det privata näringslivet och den offentliga sektorn. Bolaget är idag ledande i Sverige när det gäller antalet installationer, komplexiteten i kundlösningarna och bredden i dess kundbas. Microdebs betalsystem genererar årligen cirka 150 miljoner transaktioner.

Listing

Ancon startade som ett teknikföretag 1984 i Lysekil, på den Svenska västkusten. Först 1998 påbörjade vi vår första mjukvara för restaurangbranschen.

Quinyx_logga

Quinyx webbaserade system rymmer allt från schemaläggning, tidrapportering, uppgiftshantering och egenkontroll, budgetering och internkommunikation. Vi drivs av övertygelsen att schemaläggning och personalplanering kan göras mycket mer effektivt och roligt!

Worldline logga

Worldline är världsledande inom säkra betalningar och tillförlitliga transaktioner. Vi ligger i framkant vad gäller den digitala revolutionen som formar nya sätt att betala, leva, göra affärer och bygga relationer på. På så sätt för vi vidare tillit längs hela betalningsvärdekedjan, vilket möjliggör hållbar ekonomisk tillväxt. Våra innovativa lösningar, vilka grundar sig på en stabil […]

Listing

Vi utvecklar, säljer, utbildar och servar IT lösningar till hotell, konferensanläggningar, värdshus, vandrarhem, patienthotell, hotellkedjor och restauranger.

Listing

Heynow är nästa generation kassasystem som möjliggör traditionell kassahantering i kombination med självbetjäning för restauranggäster. Med oss effektiviserar du din verksamhet, ger bättre service till dina gäster och får en mer lönsam restaurang.

Listing

Vi är partnern som hjälper dig med allt från att starta ditt företag till den årliga redovisningen. Eller det stora internationella förvärvet. Vi ser till att allt fungerar precis som det ska, eller bättre än du tänkt dig.

AdmiPro logga

AdmiPro är ett företag med över 30 års erfarenhet inom branschen. Vi säljer och levererar våra egna kassasystem som vi har byggt och utvecklat i över 20 år. Vi erbjuder ett av Sveriges snabbaste och mest lätthanterliga kassasystem. Mjukvaran som körs i våra maskiner är utvecklad i egen regi och uppfyller naturligtvis alla krav från Skattemyndigheten.

qvanti-freshx-stående-mörk

Med gedigen branschkunskap hjälper vi våra uppdragsgivare att utveckla sina hotell-, restaurang- och konferensanläggningar till dess fulla potential med driftsekonomi och inköpsbeteende i fokus utan att behöva tumma på känsla och koncept. Vi erbjuder flertalet tjänster från inköpsportal till kalkylering och analys av olika fält inom restaurangbranschen.

WaiterAid logga

Från trestjärniga Michelinkrogar till stora restauranggrupper och små hål i väggen – WaiterAid är bokningssystemet som passar alla, inte minst tack vare vår flexibla prissättning.  Varför WaiterAid? Skälen är många. Vi har inga dolda avgifter, en support som alltid hjälper till och BokaBord – Sveriges enda portal för att söka lediga bord. WaiterAid har vuxit […]

Listing

Hoist Group grundades 1994 och är europeisk marknadsledare i att levererar hotellteknik och tjänster till fristående hotell, kedjor och andra verksamheter med övernattning i EMEA-regionen.

TIL-Tid logga

I över 35 år, sedan 1986, har vi tillsammans med våra kunder utvecklat våra produkter och tjänster. Det har gett oss unika branschkunskaper vilket bidragit till att vi idag har ett ledande system för tidsplanering som innefattar såväl mjuk- som hårdvaror. Vi är helt enkelt stolta över vad vi åstadkommit tillsammans genom att lyssna på […]

Matilda Foodtech logga

Vårt uppdrag är enkelt. Hjälpa måltidsbranschen leverera hälsosamma, hållbara måltider på ett sätt som är bra för både människor och vår planet.  Vi finns för att underlätta vardagen för måltidsorganisationer och deras matgäster. Dagens matgäster är mer medvetna och kräver allt större valfrihet och möjlighet till informerade val. För att kunna leverera rätt kvalitet till […]

Paytrim logga

Oavsett om du är restaurangägare eller driver en butik, levererar vi värde genom hela transaktionsresan. En enkel onboarding, en ny och modern betalplattform med smarta funktioner – allt utformat för att hjälpa dig att växa ditt företag och förbättra upplevelsen i din kassa.

Listing

Vår målsättning är att erbjuda er en trygg och säker helhetslösning som hjälper er att effektivisera och förenkla försäljningsprocessen med våra egenutvecklade produkter TruePOS kassasystem, TruePAY kortterminaler och TrueAPP onlinebeställningar

MinAffärsTV logga

MinAffärsTV är ett modernt värderingsdrivet företag. Vi vet att ensam inte är stark och att ur möten och levande samarbeten kommer framgångar och utveckling. Vår viktigaste samarbetspartner är du, vår kund. Vi vet också att bra samarbeten alltid vilar på en etisk och förhållningsättsmässig stabil grund.    Ur våra värderingar har flera av våra unika och […]

GeniusPay logga

GeniusPay AB grundades 2015 med uppdrag att förändra förutsättningarna för småföretagare genom att erbjuda smartare, enklare och effektivare lösningar för att kunna ta betalt av sina kunder.

Vår vision präglas av innovation och kreativitet, allt för att förenkla och spara din tid med smarta verktyg. Det är viktigt för oss att du som driver fysisk handel känner dig trygg och nöjd med ert betalsystem. Därför jobbar vi hårt tillsammans med våra partners för att kunna erbjuda moderna, smarta, effektiva och unika kassalösningar samt betallösningar till de flesta branscher.

Purspot logga

Purspot är ett Svenskt Fintech-bolag som erbjuder mobila betallösningar som digitaliserar fysisk handel, såsom restaurangbranschen. Vi erbjuder flera olika betallösningar för att effektivisera försäljningen; Mobil OnlineOrder, Mobilt kassasystem inbyggt i betalterminal, IoT betalningar, etc. Vi har samarbetat med några av de stora svenska bankerna och finansaktörerna, för att erbjuda snabba och smidiga betallösningar som fungerar i alla köpkanaler.

Vårt mål är att bli det självklara valet som mobil betallösning för både konsument och handlare, oavsett bransch eller köpkanal. Purspot digitaliserar fysisk handel!

OPEN_logotype_pos_RGB

OPEN tillhandahåller kompletta lösningar för restaurang, servicehandel och rederier. Vi är Nordens ledande leverantör med kunder och verksamhet i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Vårt jobb är att hjälpa våra kunder att planera, prestera och växa. För att göra livet lite lättare, har vi samlat allt på ett ställe.

Winpos logga

Winpos hör till de ledande kassasystemsleverantörerna i Norden. Vi har vårt huvudkontor i Umeå samt sidokontor i Stockholm, Vasa (FI), Helsingfors (FI), Oslo (NO), Rönne (DK), Hamburg (GER), Kosice (SVK), London (UK), Leeds (UK) och Fort Lauderdale (US).

Vi tillhandahåller kompletta och avancerade kassasystemslösningar som är baserade på egenutvecklade programvaror. Hittills har vi levererat programlicenser till ca 15 000 kassaterminaler i 9 olika länder. Våra kunder representerar många olika branscher, såsom fackhandels-, hospitality-, arena- samt färje- och kryssningsbranschen.

Vår mission är att hjälpa våra kunder nå framgång med hjälp av tillförlitliga, innovativa och kostnadseffektiva kassasystem.

Enklakassan logga

Teamet bakom Enklakassan har många års erfarenheter från tech-industrin och mobile business. Jörgen, Stig, Hannes och Simon har byggt och utvecklat inom företag som Klarna, KnowIT, IBM och Axenu.

Menigo logga

Menigo levererar mat, utrustning och dryck till din verksamhet. Vårt mål är att vara den absolut bästa samarbetspartnern för dig som arbetar professionellt inom restaurang, servicehandel och storkök. Våra säljare, produktspecialister och köksmästare hjälper dig med det mesta för att din kundupplevelse hos oss ska bli så bra som möjligt.

Listing

Alla verktyg ni behöver för att ta hand om er anläggning Sirvoy är ett bokningssystem som fungerar till alla typer av boende: hotell, motell, vandrarhem, pensionat, stugor och lägenheter. Era bokningar är lätta att komma åt oavsett tid och plats.

Listing

Trivec är en leverantör av kassasystem och dryckessystem till den europeiska marknaden för restauranger, barer, nattklubbar och hotell.

ICG Nordic Kassasystem logga

Vi är generalagent för butiks- och restaurangdatakassor som utvecklas av ICG Software. ICG Software är ett företag som tillverkar och utvecklar innovativa lösningar till stora som små företag. ICG’s kassasystem för butik och restaurang har funnits på den svenska marknaden i över 20 år och vi som arbetar på ICG Nordic har stor erfarenhet av såväl marknad som systemkrav.

Listing

Vi har levererat kassasystem och betallösningar till nöjda kunder i hela Sverige i över femton år. Hos oss hittar du kassaapparater, kassasystem och kortterminaler, men också kringutrustning som kvittoskrivare och kassalådor eller förbrukningsmaterial som kvittorullar och etiketter.

SumUp logga

Vi ställer upp med finansiella tjänster för miljontals företag som andra leverantörer tycker är för små. Vissa av dem är tio gånger mindre än de minsta företag som banker och andra betalningsleverantörer riktar sig till. Det började med en enda kortläsare, och nu har vi utöver flera olika kortläsare även betalningslösningar som fakturor, presentkort, betalningslänkar […]

Listing

SystemPartner International – totalleverantören av IT-lösningar till hotell, restauranger. SPI erbjuder kompletta IT-lösningar för hotell- och restaurangbranschen. Våra moderna system och våra experter kommer hjälpa dig att lyckas bättre med er verksamhet.

Listing

SPECTRA SYSTEMS är en skandinavisk ledande leverantör av mjukvarulösningar till besöksnäringen – hotell, konferens- och semesteranläggningar, resorts samt restauranger. SPECTRA SYSTEMS har idag den största utvecklingsavdelning bland de skandinaviska baserade leverantörer av hotell och konferenssystem.

Listing

För att kunna hjälpa våra kunder på bästa sätt har vi försäkrat oss om att vi har djup kunskap om de utmaningar som finns inom olika branscher. Därför är Hogia en bred organisation med många mindre bolag, som alla fokuserar på en specifik bransch.

eSmiley logga

Vi är experter inom livsmedelssäkerhet med erfarenhet från köket. Vi är kockar. Vi är tidigare livsmedelsinspektörer. Vi är experter på matsvinn. Vi är tekniska ingenjörer och kreativa innovatörer. Vi är eSmiley!   eSmiley föddes i kölvattnet av Livsmedelslagstiftningens beslut om att skydda människors hälsa. Vi finns i Sverige, Danmark, Norge och Finland, och är idag […]

Yabie logga

Vi drömmer om en värld utan trötta, gamla kassasystem. En värld som passar din verksamhet och din vardag. Som bara funkar. Därför erbjuder vi ett komplett system för din kassa som frigör tid. Tid som du kan lägga på saker som betyder något för dig. Kanske handlar det om att skapa ett nytt recept, tillbringa mer tid med dina gäster eller hitta nästa stora idé.

Vi erbjuder ett holistiskt system som tar hand om allt som rör dina betalningar. För när din organisation och administration bara flyter på kan du fokusera på det som är viktigt för dig, dina ambitioner och drömmar. Vi kallar det Yabie.

Baemingo logga

Baemingo grundades 2016 där vi har byggt vår plattform utifrån de utmaningar vi sett och upplevt i flertalet branscher. Vi har själva en gedigen erfarenhet av restaurangverksamhet vilket gör att vi vet vilken passion och hårt arbete som ligger bakom framgångsrika koncept, kedjor och mindre restauranger. För att ni inte ska riskera att passion bara tar er dit ni orkar så har vi skapat förutsättningar så ni kan jobba smartare, effektivare och mer datadrivet.

SMS Scandinavia logga

SMS Scandinavia är ett serviceföretag som hjälper våra kunder med effektiva kassa och betallösningar. Vi levererar skräddarsydda system utifrån kundens behov. Vi brinner för att leverera god kvalité och en mycket hög servicenivå i allt vi gör. Vår vision är att skapa en lättare och smidigare vardag för de som arbetar med service till matgäster. SMS är mer än bara systemleverantör, vi är med och tar ansvar och utvecklar verktyg för att er verksamhet ständigt ska kunna förbättras och effektiviseras. Kontakta oss gärna så berättar vi mer om vad vi kan göra för att förbättra er verksamhets betalfunktioner.

Examinare logga

Vi tror att vårt första ansvar är våra användare. Oavsett om det är en person som ger feedback eller en person som ber om feedback. Vi måste som global leverantör kontinuerligt sträva efter att göra hela vår Tjänst förenklad, lokaliserad och utveckla våra tjänster och erbjudanden som våra användare efterfrågar.   Vi måste sträva efter […]

Onslip logga

Med Onslips digitala restaurangsystem knyter du ihop och effektiviserar alla centrala delar av din restaurang. Vi hjälper dig med allt från beställningar och bongar till betalningar, administration och bokföring.

AllCall logga

Tillsammans med våra leverantörer har vi över 30 års erfarenhet av trådlös servicekommunikation, och i kombination med vår exklusiva kundservice är vi din pålitliga partner för trådlösa kommunikationslösningar. Idén är att ni hos AllCall idag och framöver skall hitta de bästa trådlösa servicesystemen som marknaden har att erbjuda.

Listing

Flex Applications AB grundades 1990 och finns idag i Örebro (huvudkontor), Stockholm, Göteborg, Malmö, Södertälje, Motala, Karlstad och Oslo. Vi har gjort oss kända för att utforma kompetenta och användarvänliga system för personaladministration.

ES Kassasystem logga

Vi anpassar kassasystemet efter just din typ av verksamhet. Oavsett vilken typ av verksamhet du har kan vi tillgodose dina behov. Specialanpassade lösningar finns för alla typer av branscher!

Listing

Leeroy är techbolaget som utrustar restaurangägare med kraftfulla lösningar som de behöver för att driva framgångsrika moderna restauranger.

Westpay-hi-res

Letar du efter en pålitlig, framtidssäker betalningslösning som kommer att stärka din totala kundupplevelse? Vill du vara säker och veta att du enkelt kan lägga till nya betalningsmetoder och funktioner? Välkommen till Westpay. Vi är en svensk betalningsleverantör som erbjuder en modern lösning för alla kanaler – I butik & Online. I dagsläget erbjuder Westpay […]

Zettle logga

Sedan 2010 har vi sett det som vårt uppdrag att hjälpa småföretag att lyckas i en värld av jättar. Vi revolutionerade mobila betalningar med vår första chipkortläsare och app. Idag erbjuder vi en hel svit med användarvänliga och proffsiga verktyg som hjälper människor i Europa, USA och Latinamerika att starta, driva och utveckla sina företag.

Listing

Personalkollen är ett webbaserat och användarvänligt personal- och lönesystem som riktar sig till hotell, restauranger och caféer runt om i Sverige. Systemet ger dig en röd tråd från instämpling till avstämning mot schema och ger dig färdiga löner som syns direkt i medarbetarnas app.

THS Kassasystem logga

Jag, Thomas Hedström har arbetat med Casio kassaregister sedan 1991, i mer än 30 år och med PC baserade restaurang och fackhandelssystem sedan 2003. Sedan sensommaren 2014 arbetar jag återigen som egenföretagare, i THS Kassasystem. Vi tog då genom detta val klivet fram och marknadsför personen, varumärket och logotypen THS istället för att enbart som tidigare anställd representera och sälja kända leverantörsmärken typ Casio.

Det var dags att personifiera försäljningen genom THS istället för att som säljare verka under ett arbetsnamn som tidigare varit Casio Center i Växjö. I detta arbete med att stärka varumärket THS tog vi beslutet att komplettera produktlinjen med noga utvalda leverantörers intressanta lösningar. Detta för att stärka vår position på marknaden ytterligare och för att kunna erbjuda dig som kund ännu mer kompletta produkter.

Valet föll på ett regionalt samarbete med det svenskutveckade kassaprogrammet TruePOS. Tack vare vår professionella svenska leverantör Kassacentralen och deras egenutvecklade kassasystem TruePOS, kan vi erbjuda erbjuda våra kunder en heltäckande lösning. Detta mångsidiga, mycket lättanvända och av våra kunder oerhört uppskattade TruePOS programvara innebar en nytändning.

Caspeco-Logotype-Final-Black-RGB

Caspeco är en marknadsledande partner för café- och restaurangbranschen. Med ett komplett restaurangsystem förbättrar vi drift och gästupplevelse för över 2500 kunder i Norden. Caspeco gör det möjligt att erbjuda gäster högsta service oavsett om det gäller bokningar, onlinebeställningar, erbjudanden eller köp på plats. Såklart hanterar vi också allt som rör personalen med schemaläggning, stämpelklocka och […]

Solteq logga

Solteq är en leverantör av IT-tjänster och mjukvarulösningar, specialiserade på digitalisering av företag och branschspecifik programvara.
De viktigaste branscherna där företaget har långsiktig erfarenhet är handel, industri, energi och tjänster.

Listing

Fortnox är en molnbaserad plattform för ekonomiadministration, för småföretag, redovisningsbyråer, föreningar och skolor. Varje dag utmanar vi gamla ineffektiva arbetssätt och ersätter dem med smarta och automatiserade lösningar.

Pluto Systems logga

Vi på Pluto Systems AB utvecklar och säljer godkända och certifierade kassasystem för restauranger, take-away, eventanläggningar och sportanläggningar. Våra kassasystem har den högsta kvalitén till bästa pris. Våra godkända och certifierade restaurangsystem kan anpassas till var och ens behov. Pluto har en överlägsen funktionalitet och är mycket stabilt och lättanvänt och är idag marknadens mest kompletta kassasystem och vid köp medföljer alltid alla delsystem utan extra kostnad. Det ger dig som kund en unik möjlighet att växa med systemet och ta till dig nya funktioner då behoven uppstår.

Sverigekassan logga

Med Svepos A02 har du ett robustkassasystem i framkant som är utvecklat för användaren utan att rubba på kontrollen för ägaren. Systemet går lika bra att använda med en kassaterminal – inmatningsenhet eller upp skalat med flera inmatningsenheter i ett stort system. Du kan kombinera fritt mellan de olika modellerna som finns i vår breda portfölj och ändå jobba i samma system. Med MultiEmv kan ni koppla obegränsat med kortterminaler till en kassaskärm för effektiv restaurang och barhantering.

Postronic logga

Postronic AB grundades i januari 1999, för att kunna tillgodose marknadens ökade behov av framtidens butiksdataprodukter. Vår huvudsakliga uppgift är försäljning och marknadsföring av hårdvara inom PoS (Point-of-Sale/Point-of-Service) genom återförsäljare, systemintegratörer och OEM-kunder.

Listing

WEIQ är Sveriges populäraste app för bordsservering och fungerar tillsammans med alla kassasystem. Mer än 250 restauranger använder idag WEIQ för att få så bra gästupplevelse som möjligt, och samtidigt frigöra tid för sin serveringspersonal att hinna med fler gäster och leverera mer personlig service.

Kassahuset logga

Göran Johansson grundare till Kassahuset startade sin karriär i betalbranschen redan på 60-talet. Mycket har hänt i branschen men fortfarande är en sak densamma, att kundens behov ska vara i focus. Kassahuset startades 1994 och har sedan dess varit en ledande oberoende återförsäljare av kassaregister, kassasystem och betalterminaler.

Martin & Servera logga

Martin & Servera finns mitt i restaurangbranschen – en bransch som växer, som utvecklas och där allt går snabbt. Det påverkar vårt sätt att vara. Vi möter våra kunder med samma utvecklingstakt och med snabb och bra service.

Listing

Rebnis har sedan 1997 utvecklat egen programvara för besöksnäringen när det gäller boknings- och kassasystem. Systemen är utvecklade i samråd med de ca: 400 kunder som finns runt hela Sverige.