Bemanning & Utbildning - FoodFriends
Visa mer
Återställ filter
Listing

Sveriges första bemanningsföretag exklusivt för restaurang och hotell redan 1989. Vi var först ut på en helt ny marknad, och arbetade hårt med att genomföra vår idé om kunnig och erfaren personal till dessa båda personalintensiva branscher

Crew 4 You logga

Crew 4 You Sweden AB bildades 2011 men vi har mer än 100 år av erfarenhet i bolaget. Visionen är att alla uppdragsgivare och medarbetare ska känna sig trygga och nöjda med oss och att vi ska bli förstahandsvalet inom bemanning och rekrytering i Sverige!

Martin & Servera logga

Martin & Servera finns mitt i restaurangbranschen – en bransch som växer, som utvecklas och där allt går snabbt. Det påverkar vårt sätt att vara. Vi möter våra kunder med samma utvecklingstakt och med snabb och bra service.

Listing

Kock.in grundades 2008 av oss, tre goda vänner; Tobbe, Claes och Johannes. Vi har en lång historia tillsammans där vi arbetat sida vid sida i köket många år. Hösten 2008 tog vi slutligen steget och startade ett företag tillsammans.

Munskänkarna logga

Föreningen Munskänkarnas syfte är huvudsakligen att öka kännedom och kunskap om vin och andra ädla drycker, samt verka för goda och måttfulla dryckesseder.

För att nå dessa mål anordnar Munskänkarna vinprovningar och vinkurser samt utger medlemstidningen In Vino med sex nummer per år.

simplea_logo_staplad_gradient1

Simplea är ett bemanningsföretag inom restaurangbranschen som vill förändra hur branschen ser ut och agerar. Simpleas vision är att med kvalité och flexibilitet vara en hjälpsam och pålitlig partner till restaurangägare i hela Sverige. Vi kan erbjuda skräddarsydda lösningar baserat efter kortsiktiga behov men utvecklar gärna även mer långsiktiga partnerskap.

Diversey logga

Diverseys mål är att skydda och ta hand om människor varje dag. Diversey har alltid varit och kommer alltid att vara en pionjär som arbetar för människors välbefinnande. Vi strävar hela tiden efter att leverera nytänkande revolutionerande rengörings- och hygienteknik som ger total trygghet till våra kunder inom alla globala branschsektorer.    Dessa inkluderar: fastighetsförvaltning, […]

Listing

Vi har lång erfarenhet från Hotell- & restaurangindustrin och jobbar med de mest välrenommerade företagen i denna dynamiska bransch. Galo är en fullservicebyrå.

Jeshua Service logga

Vi på Jeshua Service är specialister på städning och verksamma i Stockholmsregionen där vi erbjuder våra tjänster till restauranger så väl som privatpersoner, företag, hotell, fastighetsägare och bostadsrättsföreningar. Som ett erfaret städföretag vet vi hur viktigt det är att restaurangen är snygg och ren för att kunden ska känna sig nöjd och vill komma tillbaka.

Listing

Kocknet är ett bemannings-och rekryteringsföretag med en passion för branschen. Genom vårt nätverk i Skandinavien och i EU ser vi till att de restauranger vi arbetar med har tillgång till kompetenta kockar.

Restaurangutbildarna logga

Restaurangutbildarna.se ägs och drivs av Interactive Education i Stockholm AB. Vi har marknadens äldsta utbildning i serveringstillstånd. Restaurangutbildarna erbjuder marknadens bästa utbildning i serveringstillstånd. Vi har sedan start utbildat över 2000 nöjda krögare med mycket goda resultat.

worqiworqi logga

Förutom service och försäljning så har vi alltid en stor passion för människan, kommunikation och relationer. Bra relationer till medarbetare, kontakter och kandidater har lett till många lyckade rekryteringar genom åren. Därför var steget till bemanning inte så långt. WorqiWorqi är ett bemanning och rekryterings företag som tillsammans med Saleshunter ingår i Passion for Sales AB. Grundarna Anders och Anna har över 30 års erfarenhet från Service & Försäljning.

Anticimex logga

Anticimex AB är dotterbolag till Anticimex International AB. I Sverige är vi cirka 1 500 medarbetare som hjälper två miljoner kunder i hela Sverige. Vi arbetar inom områdena skadedjurskontroll, matsäkerhet, fuktkontroll, husbesiktningar och brandskydd. Samtliga tjänster omfattas av certifikaten kvalitet ISO 9001 och miljö ISO 14001.

Hotistin logga

Vi är ett internationellt företag som tillhandahåller tjänster inom HoReCa-branschen och vi tar oss an uppgiften att lösa dina problem med att hitta lämplig arbetskraft. Vår erfarenhet bygger på hundratals framgångsrika rekryteringar och nöjda företag. Erfarenhet, individuellt förhållningssätt gentemot kunden och hjälp med att välja den bästa kandidaten leder dig till ett fruktbart och långsiktigt samarbete mellan dig och din nya medarbetare.

Adecco logga

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.

Restaurangsupport logga

Våra kunder är hela besöksnäringen i Sverige men främst hotell, restauranger och storkök som har behov av kvalificerad personal. Restaurangsupport har som mål att leverera utbildad personal med god erfarenhet inom sitt specifika yrkesområde. Vi strävar efter en god arbetskultur där våra medarbetare känner sig sedda, har möjlighet att utvecklas och trivs på jobbet.

Listing

Restaurangakademien grundades år 1985 av kockarna Björn Halling, Örjan Klein, Frank Hollingworth och Åke Håkansson. Tillsammans ville de skapa en gastronomisk mötesplats för restaurangbranschen – och de lyckades.

Monteriva logga

Monteriva startades 1994 med målsättning att föra ut den italienska kaffetraditionen. Vi har varit en del i den fantastiska utvecklingen av café- och kaffekulturen. Från en slät kopp kaffe då till en kaffemeny som snart täcker hela väggen. För oss står kaffeupplevelsen i centrum, att ni och era kunder får njuta av perfekt espresso.

Zest food logga

Zest Food har sedan 2007 bistått restaurangbranschen med den allra bästa personalen. När det kommer till bemanning så bemannar vi alla typer av roller, både back-end och front-end med allt från kockar, kallskänkor och bagare till servis, barpersonal och runners. Att anlita oss innebär att ni får erfaren och prisvärd personal som redan från början är informerad om arbetsuppgiften och det behov som finns.

Renbjer Fine Spirits logga

Sedan starten 2004 har vi levererat kvalitetssprit till restauranger, grossister och Systembolaget. Vårt fokus har utgått från produkter som är intressanta för barbranschen. Ambitionen är att erbjuda ett brett helhetssortiment med olika kategorier och prisnivåer.

Visita logga

Visita är bransch- och arbetsgivarorganisation för den svenska besöksnäringen. Visita tecknar branschens kollektivavtal och är en medlemsorganisation i Svenskt Näringsliv.

Bland våra medlemmar finns restauranger, hotell, campingplatser, nöjesparker, vandrarhem, spa-anläggningar, turistbyråer och skidanläggningar.

Listing

RestaurangAssistans eller ”RA” som de flesta säger, startades år 1999 i Stockholm utav ägarna James Lorentzon och Jesper Grape, kock respektive bartender i grunden.

Handyfix logga

Handyfix är ett bemanningsföretag med säte i småland. Vi erbjuder snabba, enkla och mycket kostnadseffektiva lösningar när ni behöver hyra personal. Vi arbetar alltid utifrån era behov. Inget uppdrag är för stort eller för litet.

Listing

Carotte Group är en koncern inriktad på möten, där måltiden och service av hög kvalitét sätter pricken över i:et. Det kan vara hos oss, i ditt hem, på ditt jobb, en fest du ordnar eller på ett gigantiskt evenemang du gästar.

Listing

Pingvinen etablerades 2003 av Nils Axing och Fredrik Önrup och är ett konsult- och utbildningsföretag inom hotell- och restaurangbranschen. Bolaget har Revenue Management som sin specialitet med störst fokus på restaurang, men även övrig F&B verksamhet, hotell och ekonomistyrning inom besöksnäringen.

A&B Utveckling logga

Vi har kontor i och utgår från Västkustens storstäder Göteborg & Malmö. Totalt är vi normalt fler än 100 anställda som arbetar heltid, deltid, i projekt eller på timbasis. När du ringer är det antingen Birgitta, Lotte eller Heinz som svarar.

Alkoholutbildarna logga

Vi på Alkoholutbildarna hjälper dig med allt du kan tänkas behöva för att starta och driva din restaurangverksamhet. Oavsett om du behöver hjälp med serveringstillstånd, få utbildning i livsmedelshantering eller vill öka din verksamhets lönsamhet – vi kan restaurangverksamhet!

Listing

Hos oss hittar du Sveriges bästa kurser inom vin och dryck. Vi har Sommelierutbildningar i flera olika städer, kortare kurser för privatpersoner och även avancerade kurser med ett internationellt perspektiv.

Kahls kaffe logga

Kahls Kaffe AB är ett familjeföretag i Göteborg med anor sedan 1911. Med fokus på kunden, är vår vision att bli Sveriges bästa leverantör av kaffe och te. Med kvalité, kunskap och engangemang från alla medarbetare kommer vi att utveckla våra kunder bättre.

Vi vill skapa produkter som passar våra kunder och konsumenter. I mitten av 1960-talet hörde många kunder av sig till vår dåvarande VD Gunnar Nilsson och toppsäljare Oswald Mattson med ett önskemål om att få kaffet packat i förpackningar om 125 gram. På den tiden packades kaffet för hand i papperspåsar. Med ökad efterfråga tillkom önskan att packa påsarna med maskin och 1968 gjorde Kahls slag i saken och investerade i en maskin. Dessa portionspåsar är fortfarande en av våra mest sålda produkter.

Och än idag finns Gunnars inställning kvar i företaget – med hjälp av våra kunder, vi vill anpassa och förbättra vår utrustning och sortiment efter konsumentens krav.

Eurofins logga

Eurofins är en av världens största nätverk av laboratorier med fler än 61 000 anställda i 59 länder och mer än 940 laboratorier över hela världen. I Sverige utför vi analyser på våra laboratorier i Lidköping, Jönköping, Uppsala, Kristianstad, Luleå och Linköping. Huvudkontoret ligger i Lidköping.   Vi utgör det personliga och kompetenta alternativet och […]

ModErma logga

ModErma består av Magnus,Erik och Fredrik. Vi är främst aktiva i siljansregionen Dalarna där vi bemannar hotell och restauranger både vid behov och längre avtal. Vi har tillsammans en lång erfarenhet inom restaurang och hotell, har all jobbat som köksmästare innan vi startade ModErma.

Listing

Vår främsta ambition är att ständigt vara rykande uppdaterade och erbjuda en skräddarsydd matchning av tjänster och arbetssökande inom restaurangbranschen.

Svensk Livsmedelskvalité logga

Vi har sedan starten 2005 hjälpt många olika typer av verksamheter över hela landet att uppfylla lagstiftningens krav och att arbeta på ett livsmedelshygieniskt säkert sätt. Detta har vi åstadkommit genom att ta fram verksamhetsanpassade egenkontrollprogram, utbilda personalen och ge råd och stöd för det praktiska arbetet.

Payhour logga

Payhour är en digital bemanningstjänst, skapat av restaurangpersonal – för restaurangpersonal. 

Personal väljer själva sina tider och uppdrag direkt i appen. Restauranger skapar sina förfrågningar och väljer själv vilka kandidater de vill anlita. Det har aldrig varit lättare att hitta komptent personal eller jobba extra hos väletablerade restauranger – välkommen till Payhour!

Listing

Majola RestaurangKonsult bemannar, rekryterar och erbjuder konsultation mot hotell och restaurangbranschen. Tillsammans har vi mångårig erfarenhet och har under åren arbetat upp ett stort nätverk av riktigt skicklig restaurangpersonal.

Listing

Krogarna.se erbjuder interaktiva utbildningar för branschen (hotell, restaurang, café, nattklubb och bar). Genom våra interaktiva utbildningar ser du till att alltid ha den senaste kunskapen inom alkohollagsområdet, personalfrågor samt hygien.

Listing

Krogdirekt är krögarens kompis och bildades för att ge verksamma inom restaurangbranschen rätt förutsättningar att konkurrera på sunda villkor. Kärnan är lojalitet och förtroende mellan medlemmarna och Krogdirekt.

Listing

The Wine Hub erbjuder Sveriges bredaste och mest inspirerande vinutbildningar vid Östermalmstorg i centrala Stockholm. Här finns en mängd olika vinkurser för alla som gillar vin oavsett om du är nybörjare eller mer bevandrad inom vinvärlden.

Krogvis_logga

Målet med KrogVis är att det skall finnas bra utbildningar för alla som arbetar på restaurang med fokus på drycker, service och försäljning men även alkohollag och restaurangekonomi.

Vi erbjuder allt från kortare grundkurser till fördjupningskurser allt för att ge kunskap och trygghet för personal och bra upplevelse för gästen.