Mat & Dryck - FoodFriends
Visa mer
Återställ filter
Listing

Vare sig du bedriver stjärnkrog, mysig kvartersrestaurang eller representerar en hotellkedja är vår utgångspunkt för samarbete alltid densamma. Med djupgående kunskap, bästa service och ett unikt dryckessortiment – hjälper vi dig att förstärka ert kundkoncept och förhöja era gästers upplevelser.

Menigo logga

Menigo levererar mat, utrustning och dryck till din verksamhet. Vårt mål är att vara den absolut bästa samarbetspartnern för dig som arbetar professionellt inom restaurang, servicehandel och storkök. Våra säljare, produktspecialister och köksmästare hjälper dig med det mesta för att din kundupplevelse hos oss ska bli så bra som möjligt.

Gudruns

Vår verksamhet bär anor och namn från Gudrun Folmer-Hansen som startade tillverkning av charkuteri i Stockholm 1925. Gudrun ville ha sina pølser och smørrebröd på ett alldeles speciellt sätt och när det inte gick att hitta startade hon Gudruns Chark- & Smörrebrödsbutik med tillverkning och försäljning av korv, skinkor och pastejer som Gudrun ville att de skulle smaka. 

Bara det bästa produkterna och smakerna var gott nog för Gudrun. Hennes fokus på hög kvalitet, smak och service förblev hörnstenarna i verksamheten när Tommy Ögren tog över. Och är så än idag.

Dafgårds logga

Det som började redan 1937 hemma hos Gunnar Dafgård är idag ett modernt storföretag med kunder över hela världen och ett gediget matkunnande. Dafgårds är ett familjeföretag i tredje generationen, som så småning om ska lämnas över till nästkommande led. Därför känns det naturligt och rätt att ta ansvar för miljön i allt vi gör. Ända från starten har hållbarhet varit en självklar del av vårt sätt att arbeta.

JDE Professional logga

På kaféer och restauranger måste kaffeupplevelsen vara i en klass för sig och på kaffemenyn ska det finnas mycket att välja på. Sortiment, smak och servering måste leva upp till dina gästers förväntningar, oavsett om man bara fikar eller vill avsluta en god middag med en kopp kaffe.

För att se till att dina gäster får en bra upplevelse är det viktigt att investera i en bra kaffe- eller espressomaskin på restaurangen – och hos våra kaffeexperter är du i goda händer. De hjälper dig att välja rätt lösning beroende på antalet gäster och dina önskemål om kapacitet, sortiment, funktioner, design och mycket mer.

Viva Wine Group logga

Viva Wine Group är en samling entreprenörsdrivna bolag som älskar mat, dryck och sociala sammanhang. Vi är måna om hur våra produkter tillverkas och är särskilt stolta över våra satsningar på hållbarhet. Vi erbjuder prisvärda kvalitetsviner från hela världen till försäljning i Sverige, Norden och Kontinentaleuropa. Vi är pionjärer och marknadsledare på ekologiskt och etiskt certifierat vin.

Thoreau logga

Thoreaukonceptet kombinerar kranvattnets enkelhet, närhet och miljöfördelar med flaskvattnets rena och goda smak, serverat i en elegant flaska som stilla eller kolsyrat vatten. Det är vår filosofi att alltid erbjuda marknadens bästa produkter och service. Det innebär att allt ingår i månadskostnaden, såsom installation, filterbyten, service, kolsyra, flaskor och diskbackar. Vi har alltid en nära dialog med dig som kund och skräddarsyr lösningar efter de förutsättningar du har.

Tradifood logga

30 års erfarenhet med att följa en fransk tradition där kedjan mellan bra produktion och upplevelsen hos matgästen hänger ihop. Vi håller högsta nivå när det behövs, skapar enkla lösningar när det krävs.  Vi sätter stor vikt vid valet av våra leverantör. En bra råvara handlar om att ta ansvar för djurhållningen samt miljön. Ett välmående djur har tillräckligt med utrymme och få välbalanserat kost. Våra uppfödare hanterar djur på ett respektfullt sätt.

Arla logga

Arla är ett internationellt mejeriföretag och en kooperativ förening som ägs av 8 900 mjölkbönder i Sverige, Danmark, Tyskland, Storbritannien, Belgien, Luxemburg och Nederländerna. I Sverige finns cirka 2 200 ägare. Arla är världens största producent av ekologiska mejeriprodukter och en av de starkaste aktörerna i den internationella mejerivärlden.

Gotlands Bryggeri logga

Insprängt i det gotländska kulturarvet, innanför Visbys medeltida ringmur, ligger Gotlands Bryggeri. Två koppar­­­pannor, två bryggmästare och tonvis av idéer har sedan starten 1995 producerat några av de mest älskade ölerna i Sverige.

Listing

Det kanske låter pretentiöst, men enligt oss är vin mer än bara vin – det är en hel värld av kultur, innovation, arv och historia. På Johan Lidby Vinhandel ser vi det som vår främsta uppgift att inspirera och väcka människors lust att upptäcka nya, karaktärsfulla drycker.

Åbro logga

Vår samlade kunskap som gått i arv genom åren har ständigt utvecklat och förfinat vårt arbete. Vi har testat nya produkter, nya produktionssätt, och nya affärsområden. Men något som inte förändrats en tillstymmelse sedan vår födelse är vår övertygelse om att det vi gör är ett resultat av vilka vi är. Det är människorna på och omkring Åbro som har skapat vår framgång. Och vi kommer aldrig att vara något utan våra medarbetare, våra krögare, eller alla de som dricker våra drycker.

Listing

Bibendum är en modern och ledande importör av alkoholhaltiga drycker. Vår portfölj innehåller ett imponerande sortiment med vin, öl och spritdrycker av hög och jämn kvalitet.

Scan logga

I över 100 år har Scan varit Sveriges kött- och charkuterimästare. Under den här tiden har det hunnit hända mycket, men många traditioner och kunskaper är vi stolta över att föra vidare. Idag är vi ett mångsidigt livsmedelsföretag med både köttbaserade och vegetariska produkter i vårt sortiment. Vår idé är mycket enkel, vi tror på bra mat från svenska gårdar. 

Galatea logga

Galatea är en av Skandinaviens ledande dryckesleverantörer och skall vara den självklara partnern inom dryck. Vi reser världen runt för att hitta det bästa inom öl, vin och spritdrycker. I vårt samlade utbud finns över tusen artiklar, för tusen olika smaker, för både privatkonsumenter och restaurangkunder. Via våra dotterbolag utvecklar vi dryck för egna varumärken, sköter logistik och distribution samt kan tillhandahålla teknisk service. Vi är omkring 160 anställda och är en del av Martin & Servera-koncernen, Sveriges ledande restaurang- och storköksspecialist.

Coffee Pro logga

Vi har sedan 23 år tillbaka utvecklat kaffesystem anpassade för att klara alla behov och situationer inom professionell servering av kaffe. Sedan 2021 är vi en del av Hermelingruppen, vilket har gett oss ett större servicenätverk samt ett bredare utbud av maskiner och tillbehör.

Herrljunga Cider_logga

Under 2000-talet har Herrljunga Cider utvidgat sortimentet till att innehålla saft, glögg, källvatten och en mängd alkoholfria drycker. Herrljunga Cider har även agentur på de internationella varumärkena Lorina Lemonad och Hobgoblin öl. Idag har företaget ca 80 anställda. Fabrik, kontor, lager och gårdsbutik ligger alla i Herrljunga, på den plats där allt en gång började.

Nils Oscar logga

På Nils Oscar brygger vi klassisk öl i modern stil. Vi är en av pionjärerna i Sverige och grundades redan 1996. Vi gör smakrik okonstlad öl med inspiration från klassiska ölstilar. Vår främsta styrka är öl med tydlig maltkaraktär som influeras av den moderna ölvärlden. Detta är vår resa.

Pompette logga

Pompette dryckeshandel grundades år 2015 av vännerna Robert Fredh, Tom Telégin och Fredrik Iveskär. Vi är utbildade sommelierer, fostrade på restauranggolvet och har tillsammans en lång erfarenhet av att arbeta med vin. Avsaknaden av flertalet stilgrundande domäner på den svenska vinscenen gjorde att vi bestämde oss för att börja importera vin tillsammans och vi representerar idag över 100 europeiska vinbönder.

Listing

VI ÄLSKAR MAT Gourmet Food är en livsmedelsimportör och restauranggrossist. Vi förser Sverige med mat från hela världen. Det som kännetecknar oss är en bred kunskap och ett stort engagemang i ett ungt företag som brinner för mat. Vi finns nära marknaden och kan känna av nya influenser och trender inom restaurangbranschen.

Gåshaga Kafferosteri logga

Vi erbjuder kaffelösningar som passar alla, från det lilla cafét till den stora hotellkedjan. Med hundratals maskiner och kaffelösningar på marknaden så har vi passande lösningar för de flesta. Vi vet knepen för att ni ska maximera er kaffeförsäljning och/eller värdet på ert kaffeerbjudande.

När vi började med kaffe märkte vi tidigt att det var något som inte stämde, kvalitén på kaffet var ojämnt och där och då så bestämde vi oss för att starta vårt eget rosteri, Gåshaga Kafferosteri. Rosteriet under ledning av vår rostmästare Kaveh Azizian, tidigare svensk- och nordisk baristamästare, har möjliggjort ett kaffe av en helt annan nivå.

Agrell & Hartley logga

Vår idé är att berika den svenska restaurangmarknaden med hantverksmässigt framställda viner från producenter med stor respekt för natur och kultur. Människor som lever från den jord de brukar på ett hållbart sätt för att deras arbete ska bli långsiktigt.

Renbjer Fine Spirits logga

Sedan starten 2004 har vi levererat kvalitetssprit till restauranger, grossister och Systembolaget. Vårt fokus har utgått från produkter som är intressanta för barbranschen. Ambitionen är att erbjuda ett brett helhetssortiment med olika kategorier och prisnivåer.

Grebbestads Bryggeri logga

De bohuslänska skärgårdsvindarna sveper genom produktionen på Grebbestad Bryggeri, det äldsta och ett av Sveriges främsta mikrobryggerier. Alldeles invid havet med dess klippor av granit bryggs öl efter lokala traditioner i handgjorda kopparpannor. Med stort engagemang och kärlek till Bohuslän är verksamheten snarare en konstart och varje dryck är en upplevelse av ett unikt hantverk.

KåKå logga

KåKå har sedan 1927 varit en innovativ och drivande aktör på den svenska bagerimarknaden. Idag är KåKå Sveriges ledande leverantör av bageriingredienser och tillbehör till bagerier, konditorier och bageriindustrier.

Företaget ingår sedan 1999 i Orkla-koncernen och har därmed tillgång till Skandinaviens mest omfattande produktion av bageriingredienser, exempelvis Odense Marcipan. Dessutom samarbetar vi med andra internationellt framstående producenter och är en av Skandinaviens ledande aktörer inom import och försäljning av kryddor, nötter, mandlar, russin och kokos. Vidare äger KåKå Jästbolaget som är Sveriges enda jästfabrik och en av Europas mest moderna och effektiva samt Werners Gourmetservice som är den ledande leverantören i Sverige på premiumprodukter till restauranger och konditorier. Allt för att du som kund ska få ett brett och konkurrenskraftigt produktsortiment att välja från.

Lavazza logga

När du väljer Lavazza till din restaurang, ska du känna trygghet i vår expertis och erfarenhet som våra fyra generationer för med sig.    Lavazza levererar inte bara förstklassiga produkter till restauranger och caféer – från de klassiska blandningarna till våra exklusiva single origins: levererar vi även service och heltäckande utbildning till alla de baristorna […]

Listing

Vingruppen i Norden består av fem importörer – Vinunic, Wineworld, the Wineagency, Valid Wines och Quaffable Wines. Tillsammans har vi ett av branschens bredaste sortiment och vi delar alla samma passion och engagemang för produkterna och dess producenter.

Listing

Lively Wines är synonymt med livfull, pigg, alert och vital. Det är precis det vi vill förmedla till våra kunder, producenter och vänner. Med nyfikenhet, passion och kunskap vill vi på Lively Wines leverera en större dryckesupplevelse oavsett prisläge.

Listing

Sveriges bästa restauranger ser i dag vinimportörer som viktiga samarbetspartner. Flera av oss som arbetar på Solera Sweden har vår bakgrund i restaurangbranschen.

Listing

Svensk Cater är en av landets ledande grossister för uteätarmarknaden. Från Luleå i norr till Malmö i söder har vi 16 lokala lager och ett nära samarbete med Keges på Gotland.

kopparbergs bryggeri logga

Allt började med den perfekta svagdrickan. Redan år 1882 gick ett antal svagdricksbryggare samman och startade Kopparbergs Bryggeri. Ambitionen var att brygga Sveriges godaste svagdricka.

Eskilstuna Ölkultur logga

Som ett oberoende bryggeri är vi fria att experimentera och driva gränserna och det är precis vad vi gör. Vi är stolta över mångfalden och utbudet av öl som vi producerar. Vi brygger öl med kropp och själ och tillverkar hantverksöl som vi älskar.   Som bryggeri strävar vi efter att skapa några av de […]

feldts_03

Idag är Feldt’s en av de ledande fisk- och skaldjursleverantörerna i Sverige. Sortimentet omfattar opanerade, panerade och förstekta produkter från havet. Vi kan dessutom presentera marknadens kanske största sortiment av lakeprodukter samt ett stort sortiment av rökta och gravade produkter från vårt eget rökeri. Naturligtvis finns även skaldjursröror och sallader i sortimentet. Kort sagt har vi allt från havet… och lite till.

Ostindia rosteriet logga

Dagens Ostindia Rosteriet AB satsar enbart på företagskunder kaféer, hotell och restauranger, som de erbjuder hela paketet med kaffe, maskiner och service. De finns framför allt i Storstockholms närområde, vilket gör det möjligt för Ostindia att hålla korta ledtider och just uppfylla företagets signum: nyrostat kaffe.

Comedus Delikatesser logga

Vi är ett partihandelsföretag specialicerat på närproducerade och lokalproducerade varor från Svenska och Gotländska matproducenter. Vi säljer till dagligvaruhandeln, cafeér, Cateringföretag och Restauranger i hela Sverige.

Monteriva logga

Monteriva startades 1994 med målsättning att föra ut den italienska kaffetraditionen. Vi har varit en del i den fantastiska utvecklingen av café- och kaffekulturen. Från en slät kopp kaffe då till en kaffemeny som snart täcker hela väggen. För oss står kaffeupplevelsen i centrum, att ni och era kunder får njuta av perfekt espresso.

Granqvist Beverage House logga

Granqvist Beverage House AB grundades 1983 och har sitt huvudkontor i Tidaholm i Västergötland. Företaget säljer öl, vin- och spritprodukter till kunder på Svenska, Finska, Isländska och Norska marknaderna samt Tax Free. Granqvist har vid fem tillfällen (2000, 2003, 2004, 2005 och 2010) tilldelats det prestigefulla uppdraget att leverera vin till festernas fest – Nobelfesten i Stockholms Stadshus.

Listing

Werners är en importör och restaurangleverantör som i nära relation med sina kunder jobbar med kvalitativa och unika livsmedel såsom tryffel, caviar, Valrhona choklad, desserter, kryddor, olja, vinäger och mycket mer.

Spendrups logga

Vi är Spendrups, det svenska familjebryggeriet. I dag drivs företaget i fjärde generationen med flera familjemedlemmar som aktiva eldsjälar i hjärtat av våra verksamheter. I vår storfamilj ingår givetvis också alla våra 1100 medarbetare, som jobbar i Grängesberg, Hällefors, Visby, Stockholm, Vårby och på alla våra terminaler och säljkontor runt om i Sverige.

Stellan Kramer logga

Ända sedan vårt företag grundades 1891 har vi tillhandahållit vin och sprit till konsumenter och restauranger. Vi säljer produkter till det nationella detaljhandelsmonopolet (Systembolaget) och till licensierade restauranger (HoReCa).   Vi har produkter som skapar känslor och åsikter. Häll upp olika viner eller drinkar till dina vänner och du kan förvänta dig en livlig och […]

Österlenbryggarna logga

Österlenbryggarna är ett familjebryggeri med anor från 1953. Det hela började med Nils Persson, och hans drivkraft, när han på egen hand började brygga Svagdricka. Vi är därför ett av få bryggerier i landet som fortfarande brygger på gammaldags vis. Sedan starten har vi förstått vikten av att komplettera vårt egna sortiment med annan dryck för att erbjuda våra kunder ett komplett och attraktivt sortiment.

Halmstad Brygghus logga

Vi är ett lokalproducerade bryggeri beläget i pittoresk bruksmiljö på Slottsmöllan precis intill Nissan som rinner rakt genom Halmstads hjärta. På Slottsmöllan har bryggeriet grön el från vattenkraft genererat från kraftstationen strax utanför.

Fontana logga

När vi hämtade fetaosten och olivoljan från Grekland på 1980-talet var det för att vi ville dela med oss av det grekiska köket till Sverige. Precis som då är det matglädjen och passionen för mat som driver oss framåt. Även om vi redan har lyckats med att introducera många nya smaker i det svenska köket är vi långt ifrån klara med vår matmission. Nya smakupplevelser ligger alltid och puttrar i en gryta någonstans i världen, och som de smaksökare vi är kommer vi garanterat att leta upp dem.

Findus logga

Vi gör livet bättre med god och bra mat. Findus Sverige är marknadsledande inom frysta grönsaker, fisk och lagade rätter i Sverige. I mitten på 40-talet skapade Findus inte bara mathistoria utan även språkhistoria i och med introduktionen av benämningen “djupfryst” i Sverige.

Byracka Vin logga

Dags för en ny låda från Byracka – en liten kvalitetsmedveten importör som fokuserat på naturviner – viner som görs med så lite mänsklig intervention som möjligt. Oh So Juicy bjuder på 6 olika viner som är precis det – juiciga och okomplicerade viner som du kan njuta av oavsett om det är soligt eller […]

Kronfågel logga

Vår vision ”En bättre kyckling för ett bättre liv” sammanfattar varför vi finns – att med vår produkt skapa förutsättningar för en välmående värld. För människor, kycklingarna och vår planet. Kronfågel är Sveriges marknadsledare inom kyckling med flera stora varumärken. Allt vi gör utgår från dina behov av bekväm, nyttig och god mat. Vårt uppdrag är att ge matupplevelser som gör gott för både människan och planeten. Vi gör detta genom att ta tillvara våra medarbetares kreativitet och matkunskap i arbetet mot ständigt bättre produkter.

Löfbergs logga

Vi letar ständigt efter nästa kaffe. Nästa sätt att dricka det, nästa sätt att odla det. För dagens generation kaffeälskare och för nästa generation. Där det finns en spännande kaffekultur, där hittar vi vår inspiration. Vi ger dig det hetaste kaffet för dagen och det bästa för morgondagen.

Den goda smaken har vi jobbat med ända sedan 1906 då min farfars far Anders och hans bröder John och Josef grundade Löfbergs. I början såldes vårt goda kaffe över disk i vårt närområde. Idag kan du njuta av det både hemma och på kaféer och restauranger i hela Sverige – och i många andra länder. Det tror jag att min farfars far hade varit riktigt stolt över.

Listing

Johan i Hallen & Bergfalk är specialisten som erbjuder ett omsorgsfullt urval av kött, fisk och skaldjur till restauranger och butiker. Varje dag skär vi fisk och detaljstyckar och förädlar kött efter våra kunders behov.

oenoforos logga

Oenoforos är ett av Sveriges mest innovativa företag i vinbranschen. Vi importerar, producerar, marknadsför och distribuerar förstklassiga viner från de viktigaste vinländerna i världen. I portföljen finns ett brett urval av viner från Europa och nya världen med länder som Sydafrika och Australien. Med mottot “väl valda viner” & prisvärdhet som ledstjärna erbjuds kvalitetsvin från hela världen.

Arvid Nordquist logga

Arvid Nordquist HAB är ett svenskt familjeföretag som sedan starten 1884 fokuserat på stora smakupplevelser och kvalitetsprodukter. I vårt sortiment finns livsmedel, vårt egenrostade kaffe, vin, öl och sedan 2016 även non food-produkter. Vi är idag 286 medarbetare i Norden som tillsammans arbetar för att kunna erbjuda de bästa smakupplevelserna och produkterna – samtidigt som vi gör vårt yttersta för att förbättra villkoren för människor och minimera miljö- och klimatpåverkan. Produkter med så liten miljöpåverkan som möjligt är nutida kvalitet.

nedladdning

Handla direkt från producent. Nästan. När andra går framåt går vi bakåt. Vi har tagit grossist-verksamheten tillbaka dit den var för 15 år sedan – en distributör åt producenter. Vi levererar matvaror till storkök. Punkt. (Jo, just det – allt sker med super-effektiv e-handel.)
Är du en kock, kökschef, inköpsansvarig, caféägare eller barchef? Då vet du förmodligen vad du behöver och när du behöver det. Vi ser till att du får det snabbt och till ett rimligt pris.

Martin & Servera logga

Martin & Servera finns mitt i restaurangbranschen – en bransch som växer, som utvecklas och där allt går snabbt. Det påverkar vårt sätt att vara. Vi möter våra kunder med samma utvecklingstakt och med snabb och bra service.

Klädesholmen logga

Med vårt storkökssortiment vänder vi oss till kvalitetsmedvetna storkök och välrenommerade restauranger likaväl som till fiskdelikatessbutiker. Försäljningen sker via många olika fiskgrossister både i och utanför Sverige.
Vi är faktiskt en av de största leverantörerna av sillfiléer och inläggningar till många duktiga kockar och medvetna fiskdiskar runt om i landet. De som möter slutkunden ansikte mot ansikte vill bara erbjuda det bästa.

Johan & Nyström logga

Johan & Nyström grundades 2004 med visionen om en bättre kaffevärld. Vi ville förändra kaffebranschen i stort och smått. Vi såg att allt kaffe som såldes i Sverige var av låg kvalitet, att bönderna fick dåligt betalt och att kaffet smakade dåligt. Det har varit en lång resa sedan dess, och om vi tittar i […]

Still Sparkling Solutions logga

Still Sparkling Solutions är specialister på fatöl- och vattenanläggningar – hela kedjan från design, tillverkning och installation till service och underhåll. Våra kunder är de ledande aktörerna inom hotell, bar och restaurang. Och vi samarbetar med bryggerier och distributörerna av öl och vin. Uppdragen varierar från skräddarsydda lösningar via installationer för stora evenemang till snabba […]

AllOffice logga

Vår historia går tillbaka ända till 1978 när Kontorsvaruhuset startade i Östersund. Idag ingår Kontorsvaruhuset i AllOffice tillsammans med ytterligare ca 50 förvärv. Vi är idag den största privatägda aktören inom branschen. Många av våra medarbetare har varit i branschen i flera decennier och vi har stor kunskap och en gedigen erfarenhet i bagaget. Vår drivkraft […]

Water Company logga

Vi har ett brett sortiment och kan därför erbjuda rätt vattenautomat för varje behov. Gemensamt för våra vattenmaskiner är den höga kvaliteten på funktion och design. Välj mellan inbyggda, bänk eller fristående vattenautomater i attraktiv design.   Water Company arbetar enbart med vatten, inget annat. Det ger dig en långsiktig och pålitlig partner med specialistkompetens. […]

Nespresso logga

2005 lanserade vi Nespresso Professional i Sverige. Ända sedan dess har vi arbetat passionerat för att utveckla kaffekulturen och kaffeupplevelsen för både kontor och HoReCa.
Som bekant består livet av många små ögonblick efter varandra. Vi vill vara säkra på att varje gång du njuter av en kaffe kan du göra det på det allra bästa, mest välsmakande och hållbara sättet. Det är därför Nespresso erbjuder ett kaffe för varje humör, stund och tillfälle.

Baristashopen logga

Färskrostat kaffe är så mycket godare! Baristashopen är en oberoende leverantör av färskrostade datummärkta kaffebönor* Vi vill ge alla en bättre och färskare kaffeupplevelse, så därför har vi valt att specialisera oss på att leverera färskrostade specialkaffe bönor (obs! aldrig ompackade eftersom det förkortar hållbarheten och färskheten avsevärt). 

Listing

We & Wine är en svensk privatägd företagsgruppering som importerar, marknadsför och säljer alkoholhaltiga drycker på den svenska marknaden, såväl genom Systembolaget som till restaurangkunder.Vi nöjer oss inte med att vara en importör och en varumärkesbyggare.

Meal Makers logga

Meal Makers är verktyget som gör skillnad på riktigt, den nya vägen till marknaden om du så vill! Varför krångla till det? Med hållbarhet och miljö i fokus erbjuder Meal Makers producerande och importerande företag att på ett supereffektivt sätt avsätta partier av livsmedel, dryck och utrustning, som på grund av korta datum eller andra avvikelser från specifikation inte kan säljas via befintliga kanaler. Vi är samarbetspartnern, inte pekpinnen, och tillsammans kan vi göra skillnad!

Listing

Vi på Di Luca & Di Luca Foodservice arbetar med ett spännande sortiment speciellt utformat mot restaurang, café, storkök och grossister. Vi strävar efter att arbeta nära våra grossister och distributörer för en så god distribution av våra produkter som möjligt.

Coppersmith’s logga

Det finns bryggerier som är större än Coppersmith’s, men det är få som har haft en så mångsidig start som vi. Bryggeriet levererade första ölen till Systembolaget under sommaren 2014, redan samma höst vann vi en nationell lansering på Systembolaget med Coppersmith’s White IPA.

QBN Bev logga

Vi är Sveriges enda restauranggrossist för premiumsprit och vi har ett brett och djupt sortiment inom varje kategori. En “one stop shop” för restauranger och barer och vi arbetar aktivt med våra kunder! Vi tycker att det är superkul att vara med och utveckla er sprithylla och vi fokuserar på merförsäljning och kvalitet för era cocktails.

Listing

Snabbgross, som ingår i Axfoodkoncernen, är en av Sveriges ledande restauranggrossister med en kundbas inom restaurang, snabbmat och café. I butiker och e-handel erbjuds personlig service, tillgänglighet och kvalitet. Prisvärt sortiment för företagskunden.

Kahls kaffe logga

Kahls Kaffe AB är ett familjeföretag i Göteborg med anor sedan 1911. Med fokus på kunden, är vår vision att bli Sveriges bästa leverantör av kaffe och te. Med kvalité, kunskap och engangemang från alla medarbetare kommer vi att utveckla våra kunder bättre.

Vi vill skapa produkter som passar våra kunder och konsumenter. I mitten av 1960-talet hörde många kunder av sig till vår dåvarande VD Gunnar Nilsson och toppsäljare Oswald Mattson med ett önskemål om att få kaffet packat i förpackningar om 125 gram. På den tiden packades kaffet för hand i papperspåsar. Med ökad efterfråga tillkom önskan att packa påsarna med maskin och 1968 gjorde Kahls slag i saken och investerade i en maskin. Dessa portionspåsar är fortfarande en av våra mest sålda produkter.

Och än idag finns Gunnars inställning kvar i företaget – med hjälp av våra kunder, vi vill anpassa och förbättra vår utrustning och sortiment efter konsumentens krav.

Dryckeskompaniet logga

Dryckeskompaniet har personlig service och hög kompetens inom dryck och konfektyr. Det är något som ligger oss väldigt varmt om hjärtat. Vi är lyhörda för våra kunders önskemål och vi utvecklar oss och utökar vårt sortiment i takt med att vi växer med våra kunder.
Vår ambition är att ständigt kunna förbättra vår service, utöka vårt sortiment med fokus på dig som kund. Varje månad har vi nya produkter att erbjuda. Kampanjer och erbjudanden skickar vi direkt till dig som kund. Vi har även personlig service för våra kunder så att vi kan tillsammans kunna utveckla deras verksamhet.

haugen-gruppen logga

Ett av Skandinaviens starkaste dagligvarubolag som marknadsför och säljer egna och internationellt välkända och starka varumärken. Vi berikar matkulturen i Sverige, Norge, Danmark och Finland med internationella smaker och trender. Vår målsättning är att vara ledande i att introducera samt vidareutveckla spännande varumärken för både dagligvarumarknaden, restaurang och storhushåll. Vi strävar efter marknadsledarskap i samtliga kategorier vi är verksamma inom.