Visa mer
Återställ filter
Listing

Vi är ett familjeföretag i läderbranschen som startades av Morgan Gustafsson (1915-2009) 1967 efter att han i många år hade jobbat på Ljungbergs Läderfabrik i Borås. Vi är nu tredje generationen och detta har gjort att vi har en gedigen kunskap och ett stort kontaktnät till de bästa garverierna i Europa.

Listing

För att kunna hjälpa våra kunder på bästa sätt har vi försäkrat oss om att vi har djup kunskap om de utmaningar som finns inom olika branscher. Därför är Hogia en bred organisation med många mindre bolag, som alla fokuserar på en specifik bransch.

Listing

Året var 1984 och två modiga personer kom med en djärv affärsidé om bokföringsprogram. Idag har Visma Spcs växt och har över 500 medarbetare. Vi är dessutom en del av Europas ledande Tech-koncerner som finns i 21 olika länder.

Listing

SystemPartner International – totalleverantören av IT-lösningar till hotell, restauranger. SPI erbjuder kompletta IT-lösningar för hotell- och restaurangbranschen. Våra moderna system och våra experter kommer hjälpa dig att lyckas bättre med er verksamhet.

Listing

SPECTRA SYSTEMS är en skandinavisk ledande leverantör av mjukvarulösningar till besöksnäringen – hotell, konferens- och semesteranläggningar, resorts samt restauranger. SPECTRA SYSTEMS har idag den största utvecklingsavdelning bland de skandinaviska baserade leverantörer av hotell och konferenssystem.

Listing

Alla verktyg ni behöver för att ta hand om er anläggning Sirvoy är ett bokningssystem som fungerar till alla typer av boende: hotell, motell, vandrarhem, pensionat, stugor och lägenheter. Era bokningar är lätta att komma åt oavsett tid och plats.

Listing

Rebnis har sedan 1997 utvecklat egen programvara för besöksnäringen när det gäller boknings- och kassasystem. Systemen är utvecklade i samråd med de ca: 400 kunder som finns runt hela Sverige.

Listing

Personalkollen är ett webbaserat och användarvänligt personal- och lönesystem som riktar sig till hotell, restauranger och caféer runt om i Sverige. Systemet ger dig en röd tråd från instämpling till avstämning mot schema och ger dig färdiga löner som syns direkt i medarbetarnas app.

Listing

Hoist Group grundades 1994 och är europeisk marknadsledare i att levererar hotellteknik och tjänster till fristående hotell, kedjor och andra verksamheter med övernattning i EMEA-regionen.

Listing

Heynow är nästa generation kassasystem som möjliggör traditionell kassahantering i kombination med självbetjäning för restauranggäster. Med oss effektiviserar du din verksamhet, ger bättre service till dina gäster och får en mer lönsam restaurang.

Listing

Fortnox är en molnbaserad plattform för ekonomiadministration, för småföretag, redovisningsbyråer, föreningar och skolor. Varje dag utmanar vi gamla ineffektiva arbetssätt och ersätter dem med smarta och automatiserade lösningar.

Listing

Flex Applications AB grundades 1990 och finns idag i Örebro (huvudkontor), Stockholm, Göteborg, Malmö, Södertälje, Motala, Karlstad och Oslo. Vi har gjort oss kända för att utforma kompetenta och användarvänliga system för personaladministration.

Listing

Vi är partnern som hjälper dig med allt från att starta ditt företag till den årliga redovisningen. Eller det stora internationella förvärvet. Vi ser till att allt fungerar precis som det ska, eller bättre än du tänkt dig.

Listing

Från snacks till spis och servis! Spis & Servis, tidigare Snacksbolaget, grundades 1994 av två eldsjälar med lång erfarenhet inom restaurangbranschen.

Listing

Smörgåsbord är lika mycket en vän i nöden som ett företag med de rätta verktygen. Vi finns i en tid då de stora leverantörerna hellre säljer matvaror än utrustning (därför vet du ofta själv mer om det tekniska på krogen än den som har som jobb att utrusta den).

Listing

Restaurang & Kökskompaniet är ett familjeföretag som har sålt produkter till hotell, restaurang och storkök på nätet sedan 2012 och är återförsäljare av restaurangutrustning av hög kvalitet från företag i Sverige och övriga Europa.

Listing

RATIONALs mål är att erbjuda våra kunder största möjliga nytta inom varm matlagning. RATIONAL är idag marknadsledande på den svenska marknaden med stor marginal, den positiva trenden fortsätter tack vare innovativa lösningar och ständig utveckling samt att vi alltid sätter våra kunders behov främst.

Listing

Multeral Group säljer och underhåller professionell köksutrustning och kaffemaskiner. Vår kundbas karaktäriseras av snabbservicekedjor och andra välkända kedjor inom restaurang- och servicehandeln.

Listing

Vi har ett stort urval av restaurangutrustning anpassat för restaurang, caféer, och storkök, produkter som är designade, producerade och testade för att klara de tuffa krav som ställs i professionell verksamhet.

Listing

Vi på Kogi kan café- och restaurangbranschen från grunden. Planerar Du att öppna eller bygga om en restaurang kan Kogi hjälpa dig att få de bästa och modernaste lösningarna för kök och inredning.

Listing

Gastrobutiken.se är en e-handel som säljer restaurangutrustning, storköksutrustning, restaurangmaskiner och restaurangmöbler på nätet sedan 2013. Vi har ett stort sortiment för restauranger och storkök till låga priser, snabba leveranser och god service.

Listing

Vi har ett stort urval av restaurangutrustning anpassad för restaurang, caféer och storkök. Samtliga produkter är designade, producerade och testade för att klara de tuffa krav som ställs i professionell verksamhet.

Listing

Barkonsult importerar, tillverkar och marknadsför professionella barprodukter och drinkredskap från USA, Europa och Asien. Vi har varit igång i mer än 30 år och idag finner du oss i Stockholm, Oslo, Köpenhamn och Madrid.

Listing

The Wine Hub erbjuder Sveriges bredaste och mest inspirerande vinutbildningar vid Östermalmstorg i centrala Stockholm. Här finns en mängd olika vinkurser för alla som gillar vin oavsett om du är nybörjare eller mer bevandrad inom vinvärlden.

Listing

RestaurangAssistans eller ”RA” som de flesta säger, startades år 1999 i Stockholm utav ägarna James Lorentzon och Jesper Grape, kock respektive bartender i grunden.

Listing

Pingvinen etablerades 2003 av Nils Axing och Fredrik Önrup och är ett konsult- och utbildningsföretag inom hotell- och restaurangbranschen. Bolaget har Revenue Management som sin specialitet med störst fokus på restaurang, men även övrig F&B verksamhet, hotell och ekonomistyrning inom besöksnäringen.

Listing

Majola RestaurangKonsult bemannar, rekryterar och erbjuder konsultation mot hotell och restaurangbranschen. Tillsammans har vi mångårig erfarenhet och har under åren arbetat upp ett stort nätverk av riktigt skicklig restaurangpersonal.

Listing

Krogdirekt är krögarens kompis och bildades för att ge verksamma inom restaurangbranschen rätt förutsättningar att konkurrera på sunda villkor. Kärnan är lojalitet och förtroende mellan medlemmarna och Krogdirekt.

Listing

Krogarna.se erbjuder interaktiva utbildningar för branschen (hotell, restaurang, café, nattklubb och bar). Genom våra interaktiva utbildningar ser du till att alltid ha den senaste kunskapen inom alkohollagsområdet, personalfrågor samt hygien.

Listing

Kocknet är ett bemannings-och rekryteringsföretag med en passion för branschen. Genom vårt nätverk i Skandinavien och i EU ser vi till att de restauranger vi arbetar med har tillgång till kompetenta kockar.

Listing

Kock.in grundades 2008 av oss, tre goda vänner; Tobbe, Claes och Johannes. Vi har en lång historia tillsammans där vi arbetat sida vid sida i köket många år. Hösten 2008 tog vi slutligen steget och startade ett företag tillsammans.

Listing

Vi utvecklar, säljer, utbildar och servar IT lösningar till hotell, konferensanläggningar, värdshus, vandrarhem, patienthotell, hotellkedjor och restauranger.

Listing

Hos oss hittar du Sveriges bästa kurser inom vin och dryck. Vi har Sommelierutbildningar i flera olika städer, kortare kurser för privatpersoner och även avancerade kurser med ett internationellt perspektiv.

Listing

Vår främsta ambition är att ständigt vara rykande uppdaterade och erbjuda en skräddarsydd matchning av tjänster och arbetssökande inom restaurangbranschen.

Listing

Vi har lång erfarenhet från Hotell- & restaurangindustrin och jobbar med de mest välrenommerade företagen i denna dynamiska bransch. Galo är en fullservicebyrå.

Listing

Sveriges första bemanningsföretag exklusivt för restaurang och hotell redan 1989. Vi var först ut på en helt ny marknad, och arbetade hårt med att genomföra vår idé om kunnig och erfaren personal till dessa båda personalintensiva branscher

Listing

Carotte Group är en koncern inriktad på möten, där måltiden och service av hög kvalitét sätter pricken över i:et. Det kan vara hos oss, i ditt hem, på ditt jobb, en fest du ordnar eller på ett gigantiskt evenemang du gästar.

Listing

WEIQ är Sveriges populäraste app för bordsservering och fungerar tillsammans med alla kassasystem. Mer än 250 restauranger använder idag WEIQ för att få så bra gästupplevelse som möjligt, och samtidigt frigöra tid för sin serveringspersonal att hinna med fler gäster och leverera mer personlig service.

Listing

Trivec är en leverantör av kassasystem och dryckessystem till den europeiska marknaden för restauranger, barer, nattklubbar och hotell.

Listing

Vi har levererat kassasystem och betallösningar till nöjda kunder i hela Sverige i över femton år. Hos oss hittar du kassaapparater, kassasystem och kortterminaler, men också kringutrustning som kvittoskrivare och kassalådor eller förbrukningsmaterial som kvittorullar och etiketter.

Listing

Leeroy är techbolaget som utrustar restaurangägare med kraftfulla lösningar som de behöver för att driva framgångsrika moderna restauranger.

Listing

Vår målsättning är att erbjuda er en trygg och säker helhetslösning som hjälper er att effektivisera och förenkla försäljningsprocessen med våra egenutvecklade produkter TruePOS kassasystem, TruePAY kortterminaler och TrueAPP onlinebeställningar

Listing

Werners är en importör och restaurangleverantör som i nära relation med sina kunder jobbar med kvalitativa och unika livsmedel såsom tryffel, caviar, Valrhona choklad, desserter, kryddor, olja, vinäger och mycket mer.

Listing

Svensk Cater är en av landets ledande grossister för uteätarmarknaden. Från Luleå i norr till Malmö i söder har vi 16 lokala lager och ett nära samarbete med Keges på Gotland.

Listing

Snabbgross, som ingår i Axfoodkoncernen, är en av Sveriges ledande restauranggrossister med en kundbas inom restaurang, snabbmat och café. I butiker och e-handel erbjuds personlig service, tillgänglighet och kvalitet. Prisvärt sortiment för företagskunden.

Listing

Johan i Hallen & Bergfalk är specialisten som erbjuder ett omsorgsfullt urval av kött, fisk och skaldjur till restauranger och butiker. Varje dag skär vi fisk och detaljstyckar och förädlar kött efter våra kunders behov.

Listing

VI ÄLSKAR MAT Gourmet Food är en livsmedelsimportör och restauranggrossist. Vi förser Sverige med mat från hela världen. Det som kännetecknar oss är en bred kunskap och ett stort engagemang i ett ungt företag som brinner för mat. Vi finns nära marknaden och kan känna av nya influenser och trender inom restaurangbranschen.

Listing

Vi på Di Luca & Di Luca Foodservice arbetar med ett spännande sortiment speciellt utformat mot restaurang, café, storkök och grossister. Vi strävar efter att arbeta nära våra grossister och distributörer för en så god distribution av våra produkter som möjligt.

Listing

År 2021 blev vi en del av KPA Group från Danmark. Vi har 13 000 kvm med storköksutrustning till ett värde av 50 miljoner svenska kronor. Vi har direktbilar som kör mellan Sverige och Danmark varje vecka.

Listing

Vi är en leverantör av restaurang och storköksutrustning. Vi arbetar obundet och kan därmed alltid erbjuda rätt produkter av hög kvalitet från de bästa tillverkarna på respektive område.

Listing

Sedan 2008 har Restauranggrossisten utvecklats till en position som ledande leverantör av utrustning och inredning till gastronomibranschen i Sverige.

Listing

Restaurang Maskins Poolen / Tripad AB är ett aktivt företag med 40 års erfarenhet inom försäljning av storköksutrustning. Vi jobbar både med nya och begagnade produkter i hela Sverige.

Listing

Köksbörsen är din helhetsleverantör på ny restaurangutrustning och annan storköks­utrustning. Köksbörsen AB har egen import av restaurang och storköksutrustning från Europa och Asien.

Listing

Restaurangakademien grundades år 1985 av kockarna Björn Halling, Örjan Klein, Frank Hollingworth och Åke Håkansson. Tillsammans ville de skapa en gastronomisk mötesplats för restaurangbranschen – och de lyckades.

Listing

Ancon startade som ett teknikföretag 1984 i Lysekil, på den Svenska västkusten. Först 1998 påbörjade vi vår första mjukvara för restaurangbranschen.

Listing_Gastroshopen

Vi levererar oftast lagervaror inom 48 timmar (1-2 arbetsdagar) i hela Sverige. Vi har en gedigen branschkunskap vad gäller kvalitetskrav som våra kunder har. Rådfråga oss gärna.

Listing

Lively Wines är synonymt med livfull, pigg, alert och vital. Det är precis det vi vill förmedla till våra kunder, producenter och vänner. Med nyfikenhet, passion och kunskap vill vi på Lively Wines leverera en större dryckesupplevelse oavsett prisläge.

Listing

Sveriges bästa restauranger ser i dag vinimportörer som viktiga samarbetspartner. Flera av oss som arbetar på Solera Sweden har vår bakgrund i restaurangbranschen.

Listing

Vare sig du bedriver stjärnkrog, mysig kvartersrestaurang eller representerar en hotellkedja är vår utgångspunkt för samarbete alltid densamma. Med djupgående kunskap, bästa service och ett unikt dryckessortiment – hjälper vi dig att förstärka ert kundkoncept och förhöja era gästers upplevelser.

Listing

Det kanske låter pretentiöst, men enligt oss är vin mer än bara vin – det är en hel värld av kultur, innovation, arv och historia. På Johan Lidby Vinhandel ser vi det som vår främsta uppgift att inspirera och väcka människors lust att upptäcka nya, karaktärsfulla drycker.

Listing

We & Wine är en svensk privatägd företagsgruppering som importerar, marknadsför och säljer alkoholhaltiga drycker på den svenska marknaden, såväl genom Systembolaget som till restaurangkunder.Vi nöjer oss inte med att vara en importör och en varumärkesbyggare.

Listing

Bibendum är en modern och ledande importör av alkoholhaltiga drycker. Vår portfölj innehåller ett imponerande sortiment med vin, öl och spritdrycker av hög och jämn kvalitet.

FF-bild2

Diamant Espressomaskin i högsta kvalitet och exlusivt design uppfyller alla förväntningar och krav som en barista ställer till sin espressomaskin. Den unika designen och ypperliga funktioner, gör Diamant Espressomaskin i sin helt ägna klass. Med 3 bryggrupper, tankvolym på 17,5 liter samt unika flertankssystem, är Diamant espressomaskin extrem temperaturstabil. Förutom en stor ångtank har varje […]

efqbsize0chvzalulzrj

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. It is a long established fact that […]

lojromsbaren-2080×1380-1280×900

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout.It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout

restric2

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. It is a long established fact that […]

dir-12

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. It is a long established fact that […]

ellery-beach-house-sthml-image-2

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. It is a long established fact that […]

dir-17

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. It is a long established fact that […]