Arbetskläder - FoodFriends
Visa mer
Återställ filter
Brodyrhuset logga

Brodyrhuset drivs och ägs av mig, Jacob Allo. Jag har själv över 30 års gedigen och direkt erfarenhet av att jobba med brodyr och tryck inom textilbranschen, både i Sverige och internationellt. Vissa företag säger ’vi har sammanlagt 40 års erfarenhet av brodyr’. Men, har du hört den om trillingarna som sa: ’vi har nu sammanlagt […]

Restaurangtextil logga

Restaurangtextil AB är en ny aktör på marknaden med 30 års erfarenhet i branschen. Vi vet vad som krävs för att en textil ska kännas fullgod för restauranger. Lättskötta textilier som håller i längden – det är vad vi levererar!

MiKE Interiör logga

MIKE INTERIÖR AB grundades 2014 i Halmstad och är inriktad på försäljning och projektering av möbler och tillbehör till hotell, restauranger, kontor och andra offentliga miljöer. Företaget representerar ett flertal ledande varumärken från Italien, Frankrike, Tyskland, Polen, Spanien, Portugal, Estland och Litauen med högt ställda krav på kvalitet och design.   Samtliga våra kollektioner är noga […]

LUSINI logga

LUSINI är både nytt och bekant. 2021 bestämde vi oss för att slå samman våra välkända varumärken VEGA, JOBELINE, PULSIVA och ERWIN M. så att du som kund alltid ska kunna hitta den utrustningen du behöver — vare sig du serverar hamburgare ur ett hål i väggen eller driver ett högklassigt hotell. Det är nu […]

Procurator logga

Procurator förser kunder i Sverige med kläder, personlig skyddsutrustning, städprodukter, hygienartiklar, förpackningslösningar och restaurangartiklar genom ett brett sortiment av produkter från ledande varumärken. Med kunskap, utbildning och innovativa lösningar förenklar vi vardagen för kunder inom industri, bygg och transport, livsmedel, serviceföretag och offentlig sektor.

Grolls logga

Allt började med att kavallerikapten Leonard Groll öppnade “L. Grolls Lärftshandel” (Lärft är ett gammalt namn på linne- eller bomullstyger) i Gamla stan i Stockholm. Lite senare, 1905, börjar en herre vid namn J.F.Bellander att tillverka arbetskläder i Gävle stad och döpte sitt märke till Björnkläder. 1924 startar de två ingenjörerna Palén och Carlson import […]

Listing_Gastroshopen

Vi levererar oftast lagervaror inom 48 timmar (1-2 arbetsdagar) i hela Sverige. Vi har en gedigen branschkunskap vad gäller kvalitetskrav som våra kunder har. Rådfråga oss gärna.

kramtex logga

Vi erbjuder restaurangprodukter av finaste kvalitet till kunder i Uppsala med omnejd. Nu har vi breddat sortimentet rejält för att hjälpa kunderna i vardagen. Vår grundidé är och har alltid varit att leverera högklassiga kockkläder där våra kunder även kan skräddarsy kläderna.

Aplareds Konfektion logga

I fem generationer har vi i familjen Pettersson tillverkat och sålt kläder. Idag utvecklar och designar vi våra plagg i Sverige och merparten av våra fabriker finns i Europa. Vi arbetar med några av världens mest välmeriterade tyg- och vävleverantörer. Kvalité och miljö är, har alltid varit och kommer alltid vara viktigt för oss. Vi hjälper idag flera av Sveriges största företag med deras personalkläder, allt ifrån stora industriföretag, bilåterförsäljare, butikskedjor till hotell och restauranger.

Kockkläder.com logga

Kockkläder.com drivs med ledning av mig Roland Johansson, jag har jobbat som professionell kock i 10 år. Under de åren lärde jag mig vilka kockkläder som passat bäst för att tåla det hårda trycket som oftast är i de flesta restaurangkök, kockkläder som ska tåla att tvättas i varma temperaturer varje dag men ändå hålla formen för att kunna gå ut och representera bland gästerna.

Nybo logga

Nybo Workwear A/S har sedan 1962 varit en av huvudaktörerna på marknaden för lättare arbetskläder. Nybo Workwear A/S arbetar med utveckling, produktion och försäljning av lättare arbetskläder till industriella tvätterier, restauranger, detaljhandeln, servicebranschen, det danska kungahuset samt återförsäljare på många europeiska marknader. Slutanvändare av kläderna är t.ex äldrevården, serveringspersonal, kockar, sjuksköterskor m.fl.