Bar - FoodFriends
Visa mer
Återställ filter
Listing

Sedan 2008 har Restauranggrossisten utvecklats till en position som ledande leverantör av utrustning och inredning till gastronomibranschen i Sverige.

Söders gourmet logga

Tanken med Söders gourmet är att ta in det nyaste och roligaste för alla som vill laga god och spännande mat. Vi vill göra detta på ett personligt sätt och därför testar vi större delen av våra produkter innan vi bestämmer oss för att ta in dem i vårt sortiment. De ska fungera, de ska hålla […]

Micro Matic logga

Som kund hos Micro Matic kan du välja från ett brett utbud av produkter och dra fördel av vår tekniska support och erfarenhet från den globala bryggerimarknaden. Våra egna produkter har tagits fram i nära samarbete med våra kunder, och tillverkas av Micro Matic i Danmark, Litauen, Storbritannien, USA och Kina. Övriga produkter är resultatet […]

Hermelin logga

Hermelin erbjuder högkvalitativa, helautomatiska och manuella espressomaskiner och kaffemaskiner inklusive filterkaffelösningar samt kvarnar och kaffe och andra relaterade produkter. Vårt vältäckande produktsortiment innehåller allt från produkter anpassade för kontoret till specialkaffebaren, vilket ger oss möjligheten att jobba med alla typer av kunder.   Vi erbjuder även dryckesmaskiner för kalla, frysta och varma drycker, bar- och […]

Listing

Smörgåsbord är lika mycket en vän i nöden som ett företag med de rätta verktygen. Vi finns i en tid då de stora leverantörerna hellre säljer matvaror än utrustning (därför vet du ofta själv mer om det tekniska på krogen än den som har som jobb att utrusta den).

Listing

Gastrobutiken.se är en e-handel som säljer restaurangutrustning, storköksutrustning, restaurangmaskiner och restaurangmöbler på nätet sedan 2013. Vi har ett stort sortiment för restauranger och storkök till låga priser, snabba leveranser och god service.

Listing

År 2021 blev vi en del av KPA Group från Danmark. Vi har 13 000 kvm med storköksutrustning till ett värde av 50 miljoner svenska kronor. Vi har direktbilar som kör mellan Sverige och Danmark varje vecka.

Listing

Vi har ett stort urval av restaurangutrustning anpassat för restaurang, caféer, och storkök, produkter som är designade, producerade och testade för att klara de tuffa krav som ställs i professionell verksamhet.

tingstad logga

Tingstad är ett starkt familjeföretag med rötterna i Göteborg. Företaget grundades 1959 och våra kunder finns i alla typer av branscher – restaurangbranschen, fackhandeln och dagligvaruhandeln. Vår vision är att skapa en enklare vardag för alla som driver en verksamhet. Vår affärsidé är att erbjuda ett brett sortiment av prisvärda, kvalitativa produkter och lösningar som förenklar arbetsdagen […]

Listing

Från snacks till spis och servis! Spis & Servis, tidigare Snacksbolaget, grundades 1994 av två eldsjälar med lång erfarenhet inom restaurangbranschen.

Hippie de Luxe logga

Hippie de Luxe är distributör för ett antal noga utvalda varumärken inom bakning, matlagning och köksinredning. De produkter vi representerar håller en hög kvalitet och hjälper användarna att lyckas ännu bättre i köket.

Patina logga

Patina AB är ett familjeföretag som startades 2002 i Stockholm av Håkan & Eva Israelsson och Michael Kagstedt. Inledningsvis såldes kantiner och kokkärl via några få återförsäljare runt om landet. Därefter har en kontinuerlig förändring av sortiment och kunder skett. Nu är vi en komplett leverantör med ett brett sortiment av kvalitets produkter till restaurang […]

Listing

Vi har ett stort urval av restaurangutrustning anpassad för restaurang, caféer och storkök. Samtliga produkter är designade, producerade och testade för att klara de tuffa krav som ställs i professionell verksamhet.

Listing

Vi har lång erfarenhet från Hotell- & restaurangindustrin och jobbar med de mest välrenommerade företagen i denna dynamiska bransch. Galo är en fullservicebyrå.

Listing

Vi är ett familjeföretag i läderbranschen som startades av Morgan Gustafsson (1915-2009) 1967 efter att han i många år hade jobbat på Ljungbergs Läderfabrik i Borås. Vi är nu tredje generationen och detta har gjort att vi har en gedigen kunskap och ett stort kontaktnät till de bästa garverierna i Europa.

Listing

Barkonsult importerar, tillverkar och marknadsför professionella barprodukter och drinkredskap från USA, Europa och Asien. Vi har varit igång i mer än 30 år och idag finner du oss i Stockholm, Oslo, Köpenhamn och Madrid.

Decanteller logga

Decanteller tillhandahåller produkter från Europas ledande leverantörer av vinkylar, vinserveringssystem och cocktailmaskiner. I vår webbshop kan du direkt beställa kvalitetsvinkylar från Dunavox och pizzaugnar från ALFA forni. Cocktailmaskiner och vinserveringssystem hittar du också i shopen, men beställer mot förfrågan via oss. Kontakta oss gärna om du har frågor om våra produkter eller vill ha hjälp […]

Vega logga

Från a för avspärrningsrep till ö för ölglas – vi har byggstenarna du behöver för att inspirera dina gäster! Tillsammans kan vi skapa en atmosfär som är oförglömlig. VEGA förser dig med allt som en professionellt utrustad hotell- eller restaurangverksamhet behöver. Vi har allt för det dukade bordet, baren, köket och hotellrummet – naturligtvis i högsta kvalitet, helt anpassad efter branschens tuffa krav. Oavsett om du bakar, lagar, blandar, dukar eller serverar, så står vi bakom dig och gör ditt arbete lättare med fantastiska produkter, trender och inspiration för varje tillfälle. Hos VEGA hittar du det du söker.

Listing

Restaurang & Kökskompaniet är ett familjeföretag som har sålt produkter till hotell, restaurang och storkök på nätet sedan 2012 och är återförsäljare av restaurangutrustning av hög kvalitet från företag i Sverige och övriga Europa.

Listing

Köksbörsen är din helhetsleverantör på ny restaurangutrustning och annan storköks­utrustning. Köksbörsen AB har egen import av restaurang och storköksutrustning från Europa och Asien.

Metos logga

Vi i Metos har med stolthet erbjudit våra produkter och tjänster utvecklade för professionella användare i 100 år. Trots många års erfarenhet, ett mycket stort kunnande och ett fantastiskt produktsortiment är det ändå så att vi bara kan bygga bra kök om vi tillsammans med våra kunder förstår vad deras kunder, gästerna, vill ha. Produktutveckling […]