Bemanning - FoodFriends
Visa mer
Återställ filter
Jeshua Service logga

Vi på Jeshua Service är specialister på städning och verksamma i Stockholmsregionen där vi erbjuder våra tjänster till restauranger så väl som privatpersoner, företag, hotell, fastighetsägare och bostadsrättsföreningar. Som ett erfaret städföretag vet vi hur viktigt det är att restaurangen är snygg och ren för att kunden ska känna sig nöjd och vill komma tillbaka.

Adecco logga

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.

Listing

Kock.in grundades 2008 av oss, tre goda vänner; Tobbe, Claes och Johannes. Vi har en lång historia tillsammans där vi arbetat sida vid sida i köket många år. Hösten 2008 tog vi slutligen steget och startade ett företag tillsammans.

Listing

Sveriges första bemanningsföretag exklusivt för restaurang och hotell redan 1989. Vi var först ut på en helt ny marknad, och arbetade hårt med att genomföra vår idé om kunnig och erfaren personal till dessa båda personalintensiva branscher

simplea_logo_staplad_gradient1

Simplea är ett bemanningsföretag inom restaurangbranschen som vill förändra hur branschen ser ut och agerar. Simpleas vision är att med kvalité och flexibilitet vara en hjälpsam och pålitlig partner till restaurangägare i hela Sverige. Vi kan erbjuda skräddarsydda lösningar baserat efter kortsiktiga behov men utvecklar gärna även mer långsiktiga partnerskap.

Listing

Vi har lång erfarenhet från Hotell- & restaurangindustrin och jobbar med de mest välrenommerade företagen i denna dynamiska bransch. Galo är en fullservicebyrå.

Handyfix logga

Handyfix är ett bemanningsföretag med säte i småland. Vi erbjuder snabba, enkla och mycket kostnadseffektiva lösningar när ni behöver hyra personal. Vi arbetar alltid utifrån era behov. Inget uppdrag är för stort eller för litet.

Hotistin logga

Vi är ett internationellt företag som tillhandahåller tjänster inom HoReCa-branschen och vi tar oss an uppgiften att lösa dina problem med att hitta lämplig arbetskraft. Vår erfarenhet bygger på hundratals framgångsrika rekryteringar och nöjda företag. Erfarenhet, individuellt förhållningssätt gentemot kunden och hjälp med att välja den bästa kandidaten leder dig till ett fruktbart och långsiktigt samarbete mellan dig och din nya medarbetare.

worqiworqi logga

Förutom service och försäljning så har vi alltid en stor passion för människan, kommunikation och relationer. Bra relationer till medarbetare, kontakter och kandidater har lett till många lyckade rekryteringar genom åren. Därför var steget till bemanning inte så långt. WorqiWorqi är ett bemanning och rekryterings företag som tillsammans med Saleshunter ingår i Passion for Sales AB. Grundarna Anders och Anna har över 30 års erfarenhet från Service & Försäljning.

Listing

RestaurangAssistans eller ”RA” som de flesta säger, startades år 1999 i Stockholm utav ägarna James Lorentzon och Jesper Grape, kock respektive bartender i grunden.

ModErma logga

ModErma består av Magnus,Erik och Fredrik. Vi är främst aktiva i siljansregionen Dalarna där vi bemannar hotell och restauranger både vid behov och längre avtal. Vi har tillsammans en lång erfarenhet inom restaurang och hotell, har all jobbat som köksmästare innan vi startade ModErma.

Crew 4 You logga

Crew 4 You Sweden AB bildades 2011 men vi har mer än 100 år av erfarenhet i bolaget. Visionen är att alla uppdragsgivare och medarbetare ska känna sig trygga och nöjda med oss och att vi ska bli förstahandsvalet inom bemanning och rekrytering i Sverige!

Listing

Carotte Group är en koncern inriktad på möten, där måltiden och service av hög kvalitét sätter pricken över i:et. Det kan vara hos oss, i ditt hem, på ditt jobb, en fest du ordnar eller på ett gigantiskt evenemang du gästar.

Payhour logga

Payhour är en digital bemanningstjänst, skapat av restaurangpersonal – för restaurangpersonal. 

Personal väljer själva sina tider och uppdrag direkt i appen. Restauranger skapar sina förfrågningar och väljer själv vilka kandidater de vill anlita. Det har aldrig varit lättare att hitta komptent personal eller jobba extra hos väletablerade restauranger – välkommen till Payhour!

Listing

Vår främsta ambition är att ständigt vara rykande uppdaterade och erbjuda en skräddarsydd matchning av tjänster och arbetssökande inom restaurangbranschen.

Restaurangsupport logga

Våra kunder är hela besöksnäringen i Sverige men främst hotell, restauranger och storkök som har behov av kvalificerad personal. Restaurangsupport har som mål att leverera utbildad personal med god erfarenhet inom sitt specifika yrkesområde. Vi strävar efter en god arbetskultur där våra medarbetare känner sig sedda, har möjlighet att utvecklas och trivs på jobbet.

A&B Utveckling logga

Vi har kontor i och utgår från Västkustens storstäder Göteborg & Malmö. Totalt är vi normalt fler än 100 anställda som arbetar heltid, deltid, i projekt eller på timbasis. När du ringer är det antingen Birgitta, Lotte eller Heinz som svarar.

Zest food logga

Zest Food har sedan 2007 bistått restaurangbranschen med den allra bästa personalen. När det kommer till bemanning så bemannar vi alla typer av roller, både back-end och front-end med allt från kockar, kallskänkor och bagare till servis, barpersonal och runners. Att anlita oss innebär att ni får erfaren och prisvärd personal som redan från början är informerad om arbetsuppgiften och det behov som finns.