Beställning - FoodFriends
Visa mer
Återställ filter
Listing

WEIQ är Sveriges populäraste app för bordsservering och fungerar tillsammans med alla kassasystem. Mer än 250 restauranger använder idag WEIQ för att få så bra gästupplevelse som möjligt, och samtidigt frigöra tid för sin serveringspersonal att hinna med fler gäster och leverera mer personlig service.

qvanti-freshx-stående-mörk

Med gedigen branschkunskap hjälper vi våra uppdragsgivare att utveckla sina hotell-, restaurang- och konferensanläggningar till dess fulla potential med driftsekonomi och inköpsbeteende i fokus utan att behöva tumma på känsla och koncept. Vi erbjuder flertalet tjänster från inköpsportal till kalkylering och analys av olika fält inom restaurangbranschen.

Listing

Ancon startade som ett teknikföretag 1984 i Lysekil, på den Svenska västkusten. Först 1998 påbörjade vi vår första mjukvara för restaurangbranschen.

Listing

Vår målsättning är att erbjuda er en trygg och säker helhetslösning som hjälper er att effektivisera och förenkla försäljningsprocessen med våra egenutvecklade produkter TruePOS kassasystem, TruePAY kortterminaler och TrueAPP onlinebeställningar

Listing

Leeroy är techbolaget som utrustar restaurangägare med kraftfulla lösningar som de behöver för att driva framgångsrika moderna restauranger.

Listing

Trivec är en leverantör av kassasystem och dryckessystem till den europeiska marknaden för restauranger, barer, nattklubbar och hotell.