Bestick - FoodFriends
Visa mer
Återställ filter
Hippie de Luxe logga

Hippie de Luxe är distributör för ett antal noga utvalda varumärken inom bakning, matlagning och köksinredning. De produkter vi representerar håller en hög kvalitet och hjälper användarna att lyckas ännu bättre i köket.

Listing

Sedan 2008 har Restauranggrossisten utvecklats till en position som ledande leverantör av utrustning och inredning till gastronomibranschen i Sverige.

Listing

Vi har ett stort urval av restaurangutrustning anpassat för restaurang, caféer, och storkök, produkter som är designade, producerade och testade för att klara de tuffa krav som ställs i professionell verksamhet.

Listing

Gastrobutiken.se är en e-handel som säljer restaurangutrustning, storköksutrustning, restaurangmaskiner och restaurangmöbler på nätet sedan 2013. Vi har ett stort sortiment för restauranger och storkök till låga priser, snabba leveranser och god service.

tingstad logga

Tingstad är ett starkt familjeföretag med rötterna i Göteborg. Företaget grundades 1959 och våra kunder finns i alla typer av branscher – restaurangbranschen, fackhandeln och dagligvaruhandeln. Vår vision är att skapa en enklare vardag för alla som driver en verksamhet. Vår affärsidé är att erbjuda ett brett sortiment av prisvärda, kvalitativa produkter och lösningar som förenklar arbetsdagen […]

Restauranghuset.se logga

Restauranghuset.se samarbetar med de största och bästa distributörerna och tillverkarna av restaurangutrustning i Sverige och Europa. Vi har det mesta till restaurangköket, oavsett om det är ett storkök, ett mindre cafe- eller cateringkök. Produkterna är av hög kvalitet och till rätt priser. Köksutrustning, tillagning, buffé, kantiner, glas, porslin, bestick, kockknivar, restaurangmaskiner, kaffemaskiner, espressomaskiner och mycket […]

Dafra logga

Dafra är distributör, grossist och generalagent för drygt 20 varumärken inom kök. Vi väljer ut våra varumärken och produkter med stor omsorg. Produkterna kännetecknas av våra ledord: hög kvalitet och funktion. Läs mer om våra produkter här.   Dafras historia sträcker sig tillbaka till 1995 då vi framförallt sålde stekpannor av hög kvalitet på mässor […]

Listing

Köksbörsen är din helhetsleverantör på ny restaurangutrustning och annan storköks­utrustning. Köksbörsen AB har egen import av restaurang och storköksutrustning från Europa och Asien.

AllOffice logga

Vår historia går tillbaka ända till 1978 när Kontorsvaruhuset startade i Östersund. Idag ingår Kontorsvaruhuset i AllOffice tillsammans med ytterligare ca 50 förvärv. Vi är idag den största privatägda aktören inom branschen. Många av våra medarbetare har varit i branschen i flera decennier och vi har stor kunskap och en gedigen erfarenhet i bagaget. Vår drivkraft […]

Söders gourmet logga

Tanken med Söders gourmet är att ta in det nyaste och roligaste för alla som vill laga god och spännande mat. Vi vill göra detta på ett personligt sätt och därför testar vi större delen av våra produkter innan vi bestämmer oss för att ta in dem i vårt sortiment. De ska fungera, de ska hålla […]

Listing

År 2021 blev vi en del av KPA Group från Danmark. Vi har 13 000 kvm med storköksutrustning till ett värde av 50 miljoner svenska kronor. Vi har direktbilar som kör mellan Sverige och Danmark varje vecka.

Duni logga

På Duni handlar allt om att skapa en “goodfoodmood”. vi älskar människor som brinner för kreativitet, hållbarhet och gastronomi. Mat är hjärtat i varje måltid, det är något vi alla har gemensamt och samtidigt något som människor träffas och umgås kring.

Sundqvist logga

Sundqvist förser Sverige med några av marknadens främsta varumärken inom köksredskap. Våra produkter kan du köpa i vår webshop eller hos någon av våra återförsäljare. Återförsäljare för våra varumärken finner du inom detaljhandeln och genom restauranggrossister. Sundqvists historia började redan 1963 och under åren har vi utvecklats till en självklar samarbetspartner när det kommer till […]

HNA Storköksservice logga

HNA bedriver verksamhet inom professionell kyl- och storköksutrustning. Vi erbjuder en helhet; projektering, försäljning, installationer samt service och reparationer, såsom diskmaskiner, storköksugnar, kokgrytor, kylar och frysrum mm. Verksamheten bedrivs främst i södra Sverige med kontor, försäljning, lager och serviceverkstad i Höganäs, Staffanstorp och Halmstad.

Listing

Vi är en leverantör av restaurang och storköksutrustning. Vi arbetar obundet och kan därmed alltid erbjuda rätt produkter av hög kvalitet från de bästa tillverkarna på respektive område.

Listing

Restaurang & Kökskompaniet är ett familjeföretag som har sålt produkter till hotell, restaurang och storkök på nätet sedan 2012 och är återförsäljare av restaurangutrustning av hög kvalitet från företag i Sverige och övriga Europa.