Betalning - FoodFriends
Visa mer
Återställ filter
Postronic logga

Postronic AB grundades i januari 1999, för att kunna tillgodose marknadens ökade behov av framtidens butiksdataprodukter. Vår huvudsakliga uppgift är försäljning och marknadsföring av hårdvara inom PoS (Point-of-Sale/Point-of-Service) genom återförsäljare, systemintegratörer och OEM-kunder.

SumUp logga

Vi ställer upp med finansiella tjänster för miljontals företag som andra leverantörer tycker är för små. Vissa av dem är tio gånger mindre än de minsta företag som banker och andra betalningsleverantörer riktar sig till. Det började med en enda kortläsare, och nu har vi utöver flera olika kortläsare även betalningslösningar som fakturor, presentkort, betalningslänkar […]

Listing

Ancon startade som ett teknikföretag 1984 i Lysekil, på den Svenska västkusten. Först 1998 påbörjade vi vår första mjukvara för restaurangbranschen.

Listing

Vår målsättning är att erbjuda er en trygg och säker helhetslösning som hjälper er att effektivisera och förenkla försäljningsprocessen med våra egenutvecklade produkter TruePOS kassasystem, TruePAY kortterminaler och TrueAPP onlinebeställningar

Listing

WEIQ är Sveriges populäraste app för bordsservering och fungerar tillsammans med alla kassasystem. Mer än 250 restauranger använder idag WEIQ för att få så bra gästupplevelse som möjligt, och samtidigt frigöra tid för sin serveringspersonal att hinna med fler gäster och leverera mer personlig service.

Listing

Leeroy är techbolaget som utrustar restaurangägare med kraftfulla lösningar som de behöver för att driva framgångsrika moderna restauranger.

Listing

Trivec är en leverantör av kassasystem och dryckessystem till den europeiska marknaden för restauranger, barer, nattklubbar och hotell.

Worldline logga

Worldline är världsledande inom säkra betalningar och tillförlitliga transaktioner. Vi ligger i framkant vad gäller den digitala revolutionen som formar nya sätt att betala, leva, göra affärer och bygga relationer på. På så sätt för vi vidare tillit längs hela betalningsvärdekedjan, vilket möjliggör hållbar ekonomisk tillväxt. Våra innovativa lösningar, vilka grundar sig på en stabil […]

Listing

Heynow är nästa generation kassasystem som möjliggör traditionell kassahantering i kombination med självbetjäning för restauranggäster. Med oss effektiviserar du din verksamhet, ger bättre service till dina gäster och får en mer lönsam restaurang.