Cider - FoodFriends
Visa mer
Återställ filter
kopparbergs bryggeri logga

Allt började med den perfekta svagdrickan. Redan år 1882 gick ett antal svagdricksbryggare samman och startade Kopparbergs Bryggeri. Ambitionen var att brygga Sveriges godaste svagdricka.

Brewery International logga

Brewery International Sweden AB startade sin verksamhet i Sverige 2005 och har på kort tid blivit en viktig aktör på den svenska dryckesmarknaden. I portföljen har vi öl, vin och sprit men även soft drinks, och specialiteter som kombucha och sake. Hos oss hittar ni produkter från världens alla hörn. Vi levererar till restauranger, grossister, […]

Herrljunga Cider_logga

Under 2000-talet har Herrljunga Cider utvidgat sortimentet till att innehålla saft, glögg, källvatten och en mängd alkoholfria drycker. Herrljunga Cider har även agentur på de internationella varumärkena Lorina Lemonad och Hobgoblin öl. Idag har företaget ca 80 anställda. Fabrik, kontor, lager och gårdsbutik ligger alla i Herrljunga, på den plats där allt en gång började.

Spendrups logga

Vi är Spendrups, det svenska familjebryggeriet. I dag drivs företaget i fjärde generationen med flera familjemedlemmar som aktiva eldsjälar i hjärtat av våra verksamheter. I vår storfamilj ingår givetvis också alla våra 1100 medarbetare, som jobbar i Grängesberg, Hällefors, Visby, Stockholm, Vårby och på alla våra terminaler och säljkontor runt om i Sverige.

Listing

Bibendum är en modern och ledande importör av alkoholhaltiga drycker. Vår portfölj innehåller ett imponerande sortiment med vin, öl och spritdrycker av hög och jämn kvalitet.

Listing

Sveriges bästa restauranger ser i dag vinimportörer som viktiga samarbetspartner. Flera av oss som arbetar på Solera Sweden har vår bakgrund i restaurangbranschen.